„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
julcsa95
A könnyű, szilikonmentes hajápoló esszencia hidratálja és védi a gyenge, károsodott hajszálakat. Víz helyett növényi kivonatokkal készült: az árpa, szezámmag, zab, szója- és mungóbab kivonat táplálja és egészségesen csillogóvá teszi a hajat. A hozzáadott argán-, oliva- és kaméliaolaj és az aloe vera kivonat regenerál és erősít. Minden hajtípusra ajánlott, elsősorban száraz, töredezett hajra.
Nem tartalmaz: Parabéneket, sodium lauryl szulfátot, kémiai tartósítószereket, szintetikus színezékeket és illatanyagokat, kőolajszármazékokat, szilikonokat, EDTA- t és állati eredetű összetevőket. 95,4%-ban bio összetevőkből áll.
2018.10.27. 08:19
Az egyetlen Whamisa termék ami eddig nem jött be. Igaz csak mintát próbáltam, de örülök, hogy nem egész kiszereléssel kezdtem. Én nem tudtam használni, az állaga ilyen fura, nyúlós volt (nem tudom ez normális e), erősen olajos, rettenetesen elnehezítette a hajam, kismosni se tudtam rendesen és pozitív hatást nem éreztem. Szerintem a Whamisa sima hajbalzsamja bőven elég a hidratáláshoz.
2018.04.14. 18:03
Nem rossz de nem is a legjobb. Ha sokat raktam tocsogott a hajvégem az olajtól. Egy használathoz kb egy mogyorónyi elég, szóval a pénzünkért tisztességes mennyiséget kapunk. Szerencsére csak termék mintát rendeltem de így az is elég volt vagy 3 hónapig.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.