Lelőhely: Neroli luxusparfüméria

Hozzáadva 2020.12.18.by

silence

Fejjegyek: ananász, jácint

Szvíjegyek: írisz, jázmin, rózsabors

Alapjegyek: pézsma, vetiver, vanília, pacsuli, borostyán

83 900 Ft-tól

2025.04.03. 21:23

isteni illat, abszolút uniszex számomra, mintám van belőle, de nagyon gondolkozok a teljes kiszerelésen, mert a tartóssága is nagyon jó, kevés elég belőle.

Utoljára szerkesztve: 2024.10.20. 18:11 - 2024.10.15. 09:20

Mintám van belőle, de nem sokáig marad nálam... pasis illat, viszont nem tartós. A sárga Chanel chance unokatesója.

Utoljára szerkesztve: 2022.09.24. 16:27 - 2022.08.24. 12:56

Xèrjoff újabb sorozatából az " Accento", ami nagyon hasonló lehet egy shiseido , Givenchy vagy egy Coco Chanel parfümhöz. Kezdetben érződik egy édesség ami az ananászból jön és a Jácint is, aztán előjön az íriszes vonal is. Mindez erőteljes pacsuli ágyon. A pacsuli végigkíséri az egészet. Erős szilázsa van neki, de nem az a csík húzós. Nem szabad belőle két fújásnál többet használni, mert akkor már túl sok lesz. Én sokáig, nem tudtam mit szeretek az illatokban, melyik olyan alapanyagot, ami miatt választottam mindig parfümöt?! Aztán az idén, év elején, minőségi pacsuli illóolajat vettem párologtatóba. Abban a pillanatban rájöttem, hogy ez az illat koronázza meg számomra kedvelt parfümjei met. Remek alkotás az " Accento", azoknak akik szeretik a pacsulit. Nagyon tartós parfüm. De akinek több is van, nem érdemes csak kisebb kiszereléseket beszerezni. Ez inkább egy friss üdébb nőiesebb illatvilág. 🥰