Bőrtípusok: bőrtípusok, normál, and kombinált
Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Yves rocher márkaboltok

Yves Rocher Elixir Botanique Légző Bőr Regeneráló Éjszaki Arcápoló

3.8
Hozzáadva 2022.01.19.by

lexyusz

Egyesíti a növényi kozmetikumok hatékonyságát az oxigénmechanizmus aktiválásával a sejtszövetekben. Az óceán ereje és frissessége tetraselmis mikroalgák formájában keveredik a bolygó egyik legnagyobb oxigéntermelőjével - a nasturtiummal. Az első használat után a bőr jobban tud lélegezni, rugalmas és revitalizálódik. Csökkennek a ráncok, a bőr feszes és ragyogó. A bőr oxigénnel telített és méregtelenített, védi a bőrt a szennyezett levegőtől, megakadályozza a bőr öregedésének első jeleit, revitalizálja és hidratálja a bőrt, táplálja, fiatalítja és feszesíti a bőrt.

2022.12.15. 18:55

Elméletileg ez a jeunesse kistesója, így nagy reményeket fűztem hozzá, mert a jeunesse évekig nagy kedvenc volt. Enyhén szólva se teljesítette be az elvárásokat. A száraz vízhiányos bőrömet rendesen marta, pedig mivel minden nap krémezem, így hidratált állapotban nem szokott a bőrömmel gond lenni. Nem is tudom milyen reakciót vàltott volna ki, ha 2 napos kihagyás után a csont száraz bőrömre próbáltam volna felkenni…

2022.10.18. 22:25

Először mikor kibontottam, az illatára figyeltem fel. Nem tudtam eldönteni, hogy férfias vagy csak én dimenzionálom túl... Aztán meg szoktam, a páromnak is nagyon tetszik. Nagyon friss, domináns, ápolt illata van. Finom géles állaga van, lassabban szívódik fel, de ha lefekszel nem kell tőle tartanod, hogy a párnába kenődik.

2022.10.13. 13:27

Remek kis arckrém, inkább géles állagú, jó illata van, kicsit hosszabb idő míg teljesen beszívódik, de másnap puha az arcbőröm, semmilyen negatív reakciót nem váltott ki a bőrömön.

2022.08.27. 20:36

Érzékeny bőrőm van, de ennek ellenére nem okozott semmi reakciót. Elég könnyed állagú éjszakai krém, de ennek ellenére nem érzem, hogy teljesen beszívódik a bőrőmbe, mindig kissé ragacsos marad utána. Ezt még elhasználom, de nem hiszem, hogy veszek újra.