Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Yves Rocher Hideg Elleni Kézápoló Balzsam Karitévajjal

4.2
Hozzáadva 2020.12.14.by

Buklika

Intenzíven regenerálja, és nyugtatja a nagyon száraz, a hideg és/vagy a külső káros környezeti hatásoknak kitett kezeket.

• növényi eredetű összetevők
  • bio mezőgazdaságból származó árnika kivonat és karitévaj.

Utoljára szerkesztve: 2023.07.15. 07:19 - 2023.02.12. 18:17

Az állaga kellemesen sűrű krémes, ami nekem bejön. Az illata is bírható, bár nem szeretem túlságosan az illatos krémeket. Elsőre kellemes érzés a kézen, mintha hidratálna, de aztán csak azt érzem, hogy nem akar beszívódni, csak bevonta a kezem valami olajjal. El fogom tudni használni, de nem szerettem meg.

2022.11.13. 13:52

Egy másik kézkrém mellé használom reggel, mert önmagában kevés volt. Arra jó, hogy ne repedezzem fel sebesre a kezem, de puha érzést nem adja meg.

2020.06.16. 15:23

Megszerettem ezt a krémet, nagyon gyorsan beszívódik a bőrbe, rendszeres használat során a téli hidegebb időben is ápoltak, hidratáltak maradtak a kezeim, és az illata is kellemes.

Utoljára szerkesztve: 2020.04.12. 09:44 - 2020.04.12. 09:42

Kellemes állagú (nem túl híg, de nem is túl zsíros) kézkrém, jól szétoszlatható, könnyedén felszívódik. Normál és enyhén száraz bőrre ideális, viszont a cserepesre száradt kezekkel már nem tud mit kezdeni, nem tudja úgy helyrehozni, mint a Neutrogena. Az, amire hirdetik (hideg ellen) számomra nem vált be, nekem zsírosabb krémre, erősebben hidratáló hatásra van szükségem a hideg időben, vagy ilyenkor, amikor az átlagosnál sűrűbben fertőtlenítjük a kezünket.Amúgy tényleg szuper krém, a Neutrogena után ez vált be leginkább, amiket próbáltam az évek során.... amikor csak szimplán száraz a bőr, és nincs szükség plusz regenerálásra, akkor tökéletes hidratálást nyújt.

2020.04.04. 18:32

Nagyon jó kis krém, szeretem.Eléggé masszív, tömör, ezért kicsit több kell belőle, hogy a kezeimen el tudjam kenni. Viszont a hatása nagyon jó, és szépen beszívja a bőröm. Elég kiadós mennyiség. Kb. 2 hónapja vettem és még mindig van benne.

2019.12.15. 16:48

Tavaly talaltam ra erre a csodara, azota a kedvenc kezkremem hideg es szeles idoben!Mar 1 hasznalat utan erezheto a hatasa, folyamatos hasznalat mellett pedig szep puha es hidratalt marad az ember keze :) Szerintem telitalalat, en mar csak ezt hasznalom telen! :)