Újdonságok: ezeket próbáld ki az essence tavaszi sminkkollekciójából
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
Buklika
Intenzíven regenerálja, és nyugtatja a nagyon száraz, a hideg és/vagy a külső káros környezeti hatásoknak kitett kezeket.
Utoljára szerkesztve: 2023.07.15. 07:19 - 2023.02.12. 18:17
Az állaga kellemesen sűrű krémes, ami nekem bejön. Az illata is bírható, bár nem szeretem túlságosan az illatos krémeket. Elsőre kellemes érzés a kézen, mintha hidratálna, de aztán csak azt érzem, hogy nem akar beszívódni, csak bevonta a kezem valami olajjal. El fogom tudni használni, de nem szerettem meg.
2022.11.13. 13:52
Egy másik kézkrém mellé használom reggel, mert önmagában kevés volt. Arra jó, hogy ne repedezzem fel sebesre a kezem, de puha érzést nem adja meg.
2020.06.16. 15:23
Megszerettem ezt a krémet, nagyon gyorsan beszívódik a bőrbe, rendszeres használat során a téli hidegebb időben is ápoltak, hidratáltak maradtak a kezeim, és az illata is kellemes.
Utoljára szerkesztve: 2020.04.12. 09:44 - 2020.04.12. 09:42
Kellemes állagú (nem túl híg, de nem is túl zsíros) kézkrém, jól szétoszlatható, könnyedén felszívódik. Normál és enyhén száraz bőrre ideális, viszont a cserepesre száradt kezekkel már nem tud mit kezdeni, nem tudja úgy helyrehozni, mint a Neutrogena. Az, amire hirdetik (hideg ellen) számomra nem vált be, nekem zsírosabb krémre, erősebben hidratáló hatásra van szükségem a hideg időben, vagy ilyenkor, amikor az átlagosnál sűrűbben fertőtlenítjük a kezünket.Amúgy tényleg szuper krém, a Neutrogena után ez vált be leginkább, amiket próbáltam az évek során.... amikor csak szimplán száraz a bőr, és nincs szükség plusz regenerálásra, akkor tökéletes hidratálást nyújt.
2020.04.04. 18:32
Nagyon jó kis krém, szeretem.Eléggé masszív, tömör, ezért kicsit több kell belőle, hogy a kezeimen el tudjam kenni. Viszont a hatása nagyon jó, és szépen beszívja a bőröm. Elég kiadós mennyiség. Kb. 2 hónapja vettem és még mindig van benne.
2019.12.15. 16:48
Tavaly talaltam ra erre a csodara, azota a kedvenc kezkremem hideg es szeles idoben!Mar 1 hasznalat utan erezheto a hatasa, folyamatos hasznalat mellett pedig szep puha es hidratalt marad az ember keze :) Szerintem telitalalat, en mar csak ezt hasznalom telen! :)
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.