Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
funcsika
Bio jojobaolajjal dúsított regeneráló rituálé, amely helyreállítja és táplálja a hajat, valamint visszaadja fényét és rugalmasságát. Az erősítő szérum csökkenti a károsodást és védi a hajszálakat a hőtől akár 230°C-ig.
Utoljára szerkesztve: 2025.01.13. 05:22 - 2024.08.22. 08:53
Vásárlás mellé kaptam ajándékba, kellemes meglepetést okozott. Eddig próbált szórófejes hővédők után érdekes volt a pumpás kiszerelés, de könnyen el lehet oszlatni a hajon a kicsit sűrűbb, krémes állagot. Kellemes illata van, szárítás után finom puha lesz tőle a haj, viszont vigyázni kell vele, nem szabad túl sokat használni belőle, mert akkor kicsit összeragad a haj. Azért kap csak 4 csillagot, mert nem vagyok benne biztos, hogy kis mennyiség használata esetén (amitől még nem ragad a haj) megfelelő védelmet nyújt.