Pipacs
Vízhiányos bőrre. Bőre friss és lágy lesz. Fő növényi összetevők: cukor juharfa
2013.07.28. 15:33
Én sem tudom nagyon hova tenni ezt a terméket. Valóban frissíti az acbőrt, de semmi különös.
2012.09.21. 19:18
Hát, ezt a terméket nem tudom hova tenni....régebben kaptam, de nem lettünk barátok. Talán mert nem az én bőrtípusomra lett kitalálva....igaz frissít, de különösebben extrát nem tapasztaltam.
2012.06.28. 11:13
Tényleg nagyon jól felfrissíti az arcbőrt és kellemes az illata. Az árára már nem emlékszem..