Hidratáló krémek

Yves Rocher Inositol Vegetale Éjszakai Krém

4.1
Hozzáadva 2013.03.30.by

molnar.dia

Éjszakai hidratáló krém az első ráncokra.

2013.04.22. 10:43

Jól hidratált, de így utólag rosszul vagyok attól, hogy elhasználtam (sok más Yves Rocher krémmel egyetemben) a parafin, parabének, BHT, Propylene Glycol, szilikon, stb. miatt... :(

2013.04.12. 13:24

Éjszakai krém keresőben voltam,és megláttam ezt 2700Ft-ért.Gondoltam teszek egy próbát,ha nem válik be elajándékozom.most már több mint egy hónapja használom,nem irritálja az arcom egyáltalán.Reggel puha tőle az arcom,de mégsem az igazi,azért nagy csodát nem csinál.

2012.10.10. 05:13

Sűrű, inkább vajszerű krém, visszafogott, tipikus YR tisztaságillattal. Kb. egy hétig használtam, a hidratáló hatásával egyáltalán nem voltam elégedett (igaz, nem is ez a fő profilja), ránctalanító hatását nem tudtam megvárni, mert egyrészt nagyon kiszárította az arcom, másrészt hatalmas, mély, fájdalmas pattanásokat okozott (csak ez a krém lehetett a bűnös). Ja, és annyira csillogott esténként, hogy a férjem ezen vihogott, pedig egyébként toleráns a bőrápoló rutinjaimmal. Azóta visszatértem a nagy kedvencemhez, az Alterra orchideás nappali krémjéhez, amit éjszakára is boldogan használok.

2012.04.26. 09:30

Sokáig használtam és elégedett voltam vele. Reggelre szépen "felpárnázza" az arcot. Nekem mégis kicsit zsíros volt, így váltottam az YR vízhiányos krémjére.

2012.02.28. 15:49

Tényleg jó krém, bár nekem a nappali változata jobban bejött. A napplihoz hasonlóan ez is könnyen felszívódik, szép puha lesz utána a bőröm, nem hagy zsíros érzetet és mégis jól hidratál.

2012.01.25. 15:57

Hasonlóan nagyon jó termék, csak úgy mint a nappali hidratáló változata. Külön-külön használva mindkettő nagyon bevált, de nappali+éjszakai együtt nekem túl sok. Szubjektív, nekem a nappali krém szimpatikusabb volt csak emiatt nem vásárolom újra. Az illata ennek is nagyon kellemes, az állaga inkább vizes mint zsíros, hamar beszívódik, 1 évig bőven megőrzi a minőségét. A tégely könnyű műanyag, jól záródik, és maga a termék könnyen cserélhető (kedvezőbb áron vásárolható bele utántöltő)