Bőrtípusok: bőrtípusok and normál

Yves Rocher Pure Calmille 2 az 1-ben Arclemosó Tonik

4.2
Hozzáadva 2021.03.17.by

0bikbik0

Egyetlen mozdulattal tisztítja és tonizálja bőrét. Kamilla kivonatban gazdag összetétele megnyugtatja és védi bőrét. Gyengéd, és frissítő tejes textúra.

93%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. Ásványi olaj,- színezék- és parabénmentes termék. Újrahasznosítható csomagolás, mely újrahasznosított műanyagot tartalmaz. Bőrgyógyászati- és szemészeti ellenőrzés mellett tesztelt termék.

2022.05.21. 14:47

Utáltam azt a mű kamilla illatot, amit áraszt. Hogy gyorsabban elfogyjon tusfürdőként használtam el végül. Biztosan nem veszem újra és fohászkodom, hogy senki se sértsen meg vele karácsonyra.

2021.03.22. 15:03

Kellemes, lágy kamilla illata van. Én tisztítás befejeztével, hidratáló krém előtt teszem fel, hogy tonizálja a bőröm. Nem irritál és könnyű rávinni a krémet is.

2021.02.17. 18:12

Lemosóként szerintem nem lehet normálisan használni, inkább csak tonikként. Először ragacsos érzetet hagy az arcon, utána viszont hamar megszárad. Előttem írták, hogy hidratálóként használják, hát nekem a megszáradás után húzódik a bőrőm ha nem teszek hidratáló krémet.El fogom használni az üveget, de nem venném újra.

2019.09.24. 15:16

Először imádtam, tette a dolgát, de a flakon felétől elkezdte marni, csípni a bőröm. Kb.egy hétig vártam, hogy rendeződik-e a viszonyunk, de aztán feladtam, váltanom kellett. Sajnálom egyébként, mert szépen tisztított, kellemes volt az illata is, jó az állaga, de valamiért megharagudott az arcom rá.

2019.04.15. 15:44

Csodát tesz nyáron a zsíros, mégis száraz, pattanásos, tág pórusú bőrömmel. Sűrűbb, nem épp tonikos állaga van. Többlépéses arcápoló rutinomba illesztem be, de csakis nyáron, amikor nem hámlasztok. Gyulladáscsökkentő, kellemes illatú és nagyon kevés kell belőle.

2019.04.11. 17:09

Nekem nagyon bevalt!kellemes az illata, allaga, nem hagy ragacsos utoerzetet. Azota szebb a borom, hogy ezt hasznalom reggel es este, ugy, hogy kulon kremet nem is hasznalok :)