Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
0bikbik0
Arcbőrének intenzív táplálásra és regenerálásra van szüksége? Ha igen, akkor a 100% növényi eredetű szépségelixírt Önnek találták ki!
Szárazolaj formátumú szérum, melynek textúrája nem zsíros, nem ragad, és szatén fénybe vonja bőrét.
Utoljára szerkesztve: 2023.03.03. 12:46 - 2022.12.29. 07:51
Nem rossz olaj de végül inkább a testemre használtam el és nem az arcomra. Ezt már nem is lehet venni, újítottak rajta (ahogy olavstam az nehezebb olaj lett, nehezebben szívódik be).
Utoljára szerkesztve: 2020.03.30. 18:32 - 2020.03.30. 13:29
Jé, hogy nekem ilyenem is van? Némi rácsodálkozást követően került elő ez az elixír a "kincseim" közül, kb. 1 hónapja. Ahogyan @mliptak is írta, inkább vizes, mint olajos az állaga, mi pedig valami testesebbre számítunk, látva a pipettás kiszerelést. És mégis leginkább ez a tulajdonsága lett az, ami tetszik.Ezt az olajokban igen gazdag elixírt tenyérből javasolt felvinni, hogy tényleg oda kerüljön, ahová szeretnénk. A maradékot a kézfejemen szoktam eldolgozni, és ott pikk-pakk fel is szívódik. Arcon ez már nem mondható el, reggeli smink előtt ezért nem is kísérletezek vele. Ill. most, hogy ki sem mozdulok, nap közben is használgatom.A sok jó összetevő ellenére mégsem lett valamiért kedvenc, egy próbát megért, de ismétlést nem tervezek.
2018.05.27. 15:38
Olajhoz képest sokkal "vizesebb" az állaga és nem is igazán éreztem, hogy csinálna bármit is abból amit ígér.
2018.03.09. 18:02
Sokáig gondolkodtam hogy sima natúr(argán,jojoba) olajat vagy egy komplex több hatású terméket vegyek és nagyon örülök hogy végül erre esett a választásom.Kicsit erős rózsa illata van,de egyáltalán nem zavaró és pár perc alatt el is illan. Elég 2-3 csepp este a hidratáló krémem előtt és Szép pihe-puha bőröm lesz másnap reggelre. Nekem nem csinált patikat se,szóval csak ajánlani tudom,megéri az árát főleg ha sikerül akciósan beszerezni.
2017.06.05. 15:22
Akcióban vettem. Szeretem natúr olajokkal kezelni a bőröm, különösen télen, ez azonban nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. És szerintem nem is 100%-ban natúr. Inkább veszek tiszta argán-vagy jojobaolajat, többet ér.
2017.03.13. 18:29
Néhány hónappal ezelőtt lehetőséget kaptam arra, hogy egy ajándék szérumot válasszak az arckrémem mellé. Rá esett a választásom. Kíváncsisággal próbáltam ki, mivel korábban még nem volt olajos szérumom. Az arcom, a nyakam és a dekoltázsom hidratálására használom. Nem szívódik be, alapos eldolgozást igényel, fényes bőrt hagy maga után. Sajnos picit irritálja a szemem.