Bőrtípusok: bőrtípusok and normál
Lelőhely: Yves rocher márkaboltok

Yves Rocher Sensitive Camomille Smink Lemosó Krém Érzékeny Bőrre

Hozzáadva 2020.05.04.by

TBianka

98%-ban természetes és vegán sminklemosó krém, amely hatékonyan eltávolítja a sminket, miközben táplálja a bőrt, enyhíti az irritációt és ellenállóbbá teszi az érzékeny bőrt.

2023.03.21. 05:54

Dupla arctisztítás első lépéseként használom, nekem tökéletesen működik. Nem szeretem a "vattás" sminklemosó megoldásokat, micellás víz stb. Használtam már artisztító olajat, artisztító vajat, balzsamot, de ez valahogy sokkal kényelmesebb, könnyebben leöblíthetö. Némely szempillaspirállal nehezebben birkózik meg, de azokkal más lemosónál is ez a helyzet.

Utoljára szerkesztve: 2022.07.12. 12:58 - 2022.04.26. 12:42

Gyengéd, alapos tisztítás, és hirdatálja is egyben a bőröm. Főként este használom sminklemosóként plsuz kiegészítésként arcradírt is használok mellette, úgy a leghatásosabb. Plusz egy hidratáló arckrém éjszakára, és reggel ragyogó arcbőrrel ébredek.

2021.07.15. 14:48

Személy szerint reggeli rutinhoz vásároltam meg. Nagyon szeretem, kevés is elég belőle, nagyon puha lesz tőle a bőröm.Szoktam este a termékcsalád olajával is használni és nekem úgy is nagyon bevált. Nem irritálta a bőrömet és semmi negatívumot nem tapasztaltam.

2020.11.25. 08:11

Az YR termékcsaládok közül ennek a legszebb az INCI-je, így tettem egy próbát vele. Ez az arctisztító jól végzi a dolgát, szeretem használni, nem szárítja halálra az ember bőrét. Jó szívvel ajánlom.

2020.10.23. 17:50

Teljesen illatmentes, tiszta, jó minőségű lemosó krém. Nem hagy nyomot az arcon. Utána még egy áttörlés jól jöhet, de önmagában is remek. Nem képez pattanásokat.