anonymous
Azonnali szépítő réteg a tartósan egységesebb arcbőrért, mely hosszan tart. Ez a korszerű báziskrém tartósságot fokozó hatóanyaggal van gazdagítva az alapozó tartósságának és tartásának javításáért, az akár egész napos, "mintha éppen csak most vitte volna fel" sminkhatásért.
Minden bőrtípusra, érzékeny bőrre is ajánlott. Bőrgyógyászati ellenőrzés mellett tesztelt. Nem komedogén.
2021.04.04. 16:53
Csodaszer kategória.Felviszed, vársz 5 percet, és azon gondolkodsz, hogy ezek után kell-e még alapozó.Egyszerűen szép lesz a bőröd. Csak a kontúrozás miatt kenek rá alapozót, hogy egyenletes színre menjen rá a kontúr de nyilván akkor már nem az a természetes, matt, szűk porusú csoda bőr van ott, amit ő tud létrehozni. Imádom.
2018.09.10. 17:36
2 féle YSL primer közül ezt választottam, mert a másik szilikonos és az nekem pattanásokat okoz.Gyönyörű, hamvas, hibátlan arcbőrt eredményez egész nap. Nem zsírosít, nem fénylik. Alapozó alá használom, de már önmagában is sokkal szebb bőrképet eredményez. Én Guerlain sminktermékeket használok legtöbbször, ezt a primert most a Guerlain Lingerie alapozójávalés a Touch eclattal együtt használom, és imádom. Jó pár évet fiatalít. Újravevős nálam.