Sminkek arcra
Lelőhely: Parfümériák

Yves Saint Laurent Poudre Sur Mesure Púder

Hozzáadva 2016.01.10.by

Mila85

Elnyeli a fényt, zsírtalanít.

2016.01.09. 20:31

Tudja valako mi lett az utódja ennek a készítménynek? Sajnos már nem lehet beszerezni.

Utoljára szerkesztve: 2013.11.12. 22:25 - 2013.11.12. 22:22

Világ életemben utáltam púderezni, púdert hordani, mert mindig úgy éreztem, hogy van valami az arcomon, ami nem oda illik. Amikor néha napján mégis rászántam magam a viselésére, mert tartós sminket akartam, alig vártam, hogy lemossam magamról és újra tiszta legyen az arcbőröm. Ugyanígy be voltam oltva alapozó ellen is, még meg nem találtam a tökéleteset, bár a mindennapokon még mindig csak BB krémet használok.E szépséges szép púder már egy ideje ott árválkodott a fürdőszobapolcomon, anyukámtól kaptam, akkor pedig félre is tettem a púderutálatomat, mert önmagában is annyira gyönyörű, hogy egyszerűen KELL az ember szépre érzékeny lányának. Szóval megint jött a komolyabb, "tartós sminket akarok" érzés, én pedig végső simításként őt használtam az alapozóm felé.CSODÁLATOS!Így röviden és tömören. Leheletvékony réteget képez a bőrön, nincs maszk-hatása és végre nem érzem úgy, mintha levakoltam volna az arcom. Nagyon természetes, szinte transzparens púder, mattít és világosít, de hála a jó égnek, nem nézek ki tőle úgy, mint aki épp a vámpírok báljára készül. A "farigcsálós" adagolás szerintem nagyon ötletes, végre nem kell tartanom attól, hogy ha leejtem, darabjaira törik szét, mint egy kompakt púder és nem kerül túl sok anyag az ecsetre. Na, és ha már ecset! Amit hozzá adnak, természetes szőrből van, perfekt minőség. Egész arcot vele végigpamacsolni vele nem a legkényelmesebb, de ha nem hordunk a táskánkban komplett ecsetkészletet - én nem hordok - , akkor jó cél szolgál. A szemem alá viszont mindig a saját kis ecsetkéjét használom, oda tökéletesen illeszkedik. Összességében elmondhatom, hogy általa végre nem tekintek rémként a púderekre és mostmár szívesen is használom, főleg amikor képeken látom viszont az eredményt, komolyan mintha photoshopoltak volna! :) 5 csillag ez nem is kérdés, és ha elfogy (évek múlva-hatalmas adag), biztos, hogy újraveszem.

2013.09.17. 16:44

Aki ,,ismer", tudja, hogy sminkesként ÓÓÓÓÓriási Chanel párti vagyok. :) DE... Ez a púder szenzációs! Nyílván el kell ismerni, ha egy termék jó. Vannak márkák, amibe becsúszik egy-egy rosszabb termék, illetve vannak persze kimagasló dolgok is. Így megpróbáltam nem elfogult lenni. :) Bármelyik Chanel púderrel felveszi a versenyt. Ebben van némi fényvisszaverő, szolidan csillogó szemcse, az úgynevezett Pearl Complex, ezáltal nem egy ,,mesterséges" arcot kapunk, hanem egy természetes, üde, hibátlan arcbőrt, ami Chanelben a Poudre Universelle Compact. Teljesen üti a mércét, sőt, most ezt halkan megsúgom: még lehet egy picit jobb is. :) A textúrája valami utánozhatatlan, bársonyos, észrevehetetlen. Az illata isteni, tiszta illat egy csöppnyi elegáns parfümmel. A fedése is tökéletes, inkább hétköznapokra való, mivel ahogy már említettem nem egy ,,maszkos matt" hatása van. Csak jókat tudok róla írni. Imádom!

Utoljára szerkesztve: 2013.03.20. 17:54 - 2013.03.20. 17:48

Egy kényelmes, ultra-könnyű, áttetsző púder alapozó Bright Pearl komplex-ével fokozott ragyogást biztosít Bármilyen körülmények között tökéletes matt végeredményt ad Finom textúrája kényelmes érzést ad egész napra Sima, egyenletes és kristálytiszta arcbőrt eredményez Használat: az óramutató járásával megegyező irányban fordítsa el, hogy kiadja a kívánt mennyiségű púdertMég ezt találtam róla leírásnak.Erre se igen tudok rosszat írni, azon kívül hogy jó drága, ám de gyönyörű és nekem biztos hogy jó pár évre elég lesz. Egy vidéki Müllerben kaparintottam meg fél áron. Egyébként a leírásból nagy része igaz rá. Fokozott ragyogást nem észleltem, szerencsére, mert én fixálás, és mattítási célból vettem, amit teljesít is a kis szépség. Olyan lesz a bőr utána mint a hamvas barack, olyan matt, de nem természetellenes. Az a fajta smink termék ez aminél várod hogy felkenhesd, mert olyan jó érzés, azaz pont hogy nem érzed hogy rajtad van, de a tükörben nagyon szép bőrt látsz:) Hát a bármilyen körülmények között tökéletesen matt...na ezt majd 30 fokban megnézzük, de valóban hosszan mattit.