Sminkek arcra

Yves Saint Laurent Touche Éclat Le Teint

3.9
Hozzáadva 2021.03.04.by

Kamea

Hatékonyan tünteti el a fáradtság jeleit és hibátlanabb fedést biztosít. A termék az égertövis-kivonat stimuláló hatásával lett gazdagítva, a fakó bőrt segít üdébbé és ragyogóbbá varázsolni. SPF 22-es napvédelmet biztosít, légiesen könnyű, friss, sugárzó megjelenést biztosít. Előnyök: 8 órányi szépítő alvás egyetlen cseppben. A rendkívül népszerű alapozó segít csökkenteni a fáradtság jeleit, közepes fedést biztosít.

27 árnyalatban kapható

19 600 Ft-tól

2025.01.14. 09:34

Két ünnep között tudtam eljutni nézelődni és profi segítséget kaptam a veszprémi D. üzletben, az All Hours érdekelt inkább de az közel sem mutatott olyan jól a bőrömön, mint ez a krém. Amit én kerestem az tulajdonképpen a megszüntetett Shiseido Hydrating BB cream , ami nélkül eddig nehezen boldogultam. Sikerült több árnyalatot is kipróbálnom végül a B20-as lett az enyém. Shiseido naptejre viszem fel minden reggel, szeretik egymást, nem lesz kukacos az eredmény. A kis üvegből könnyed fluid jön ki, a pumpa jól működik, egy nyomás nekem az egész arcomra elég még úgy is, hogy a problémás helyeket kétszer kenem át. Közepes fedésig építhető, nagyon szép bőrképet ad, amióta ezt használom többen is megjegyezték, hogy nagyon szép vagyok / ragyogok. Jól tartja a pirosítót és a púdert is, Guerlain Meteorites Clair kompakt púderrel fixálom le . A csomagolás gyönyörű és praktikus, jól kézre áll az üvegcse. Ami miatt 4 csillag, az az ára, egyszerűen nem tudok elmenni amellett, hogy 25 ml-t több mint 28 ezer Ft-ért vettem meg, ez nekem a felső határ sminkek terén. Most már legalább tudom, hogy melyik árnyalat kell nekem és ha elfogy akkor figyelve az akciókat neten után tudom rendelni olcsóbban.

2023.11.26. 12:19

11.26. b30as árnyalatot próbálgatom, eddig sajnos nem nyűgözött le. Örülök, hogy csak mintáim, illetve kis kiszerelésben van belőle. A homlok ráncaimba bélelt, és a pórusaimat is kiemeli sajnos. Az illata nem tetszik.

2023.03.03. 14:54

Szerencsére csak mintát kértem belőle Douglesban. Az alapozó gyönyörű, nagyon szép a finishe, egységesít, bőrfényt ad, még kombánált t-zónában zsíros bőrön is megmaradt kb egész nap, és ami nagy dolog, hogy nem emelte ki a száraz foltokat, amit minden más igen. Nade ami miatt örülök, hogy csak minta....Nálam sajnos csúnya gyulladt pattanást okozott, úgyhogy sajnos nem lettünk jóban végül. Akinek viszont kevésbé érzékeny a bőre annak ez szuper lehet.

2023.02.10. 15:00

Ma vettem cool ivory árnyalatban. Ez a szer ragyog! Instant jókedv, ha belenézek a tükörbe. Nem fénylik, nem a trendi (ha még az egyáltalán) dewy ragyogás, hanem sokkal szebb, mintha belülről világítanék, ez persze túlzásnak tűnik, de leírja a hatást. Imádkozom, ne pattogjak ki tőle.

2023.01.31. 21:44

Gyári mintát kaptam belőle a Sephora-ban, 1x próbáltam de másnapra 3 eltömődött pórusom lett tőle. Majd kisebb pattanásokká nőtték ki magukat.Az összes többi smink, hidratáló termékemet már régebb óta használom és biztos vagyok benne, hogy ez okozta, mert 1 nap szünet után nem jött ki újabb pattanás. Sőt 2 napra rá a szokásos cushion-öm után sem volt semmi gond. Extrám száraz, vízhiányos bőrre nem vált be. Valamiért kipattog tőle a bőröm.

2023.01.26. 04:45

A valaha probalt legjobb alapozom. Es hat ha a korombol indulok ki, meg abbol h tini korom ota sminkelek, akkor ez tenyleg sejteti, jogy jo ez. A vizhianyos boromre csucsszuper. Hidratal, rugalmassa tesz. Nem ul a rancaimba, nem torik meg sehol. Nem kopik, vagy legalabbis a vilagos garboimon vagy bluzaimon az eddigiekhez kepest jobban teljesit. Egesz nap tart, nem fenylik at. Ha az arnyalatot jobban lottem volna be, most orulnek. Boven van valasztek, de az enyem most tul natur, en meg inkabb rozsaszin vagyok. Akkor is jobban orulnek, ha megrendelem netrol, es nem fizetek erte joval tobbet az uzletben. De mondjuk h ok. A szaga nem erdekel, bar nem mondanam jonak. Szep a finishe. Az allaga, olyan mint egy arckrem, jol terul. A fedese nekem kicsit sok, meg durvabb borhibakra is jo lehet. Nem maszkos, de ha jobban belottem volna a szint, kevesbe lenne ez erdekes. Mindent osszevetve, ez a legjobb eddig.