Pakolások, Hámlasztók

Zenna AHA Gyümölcssavas Hámlasztó

Hozzáadva 2019.05.27.by

Donatella

Kémiai hámlasztó, mely megszabadítja a bőrt az elhalt sejtektől, a bőr derűsebb és simább lesz. Segít, ha a bőröd fakó, száraz, húzódó, mitesszeres, pattanásos, tág pórusokkal és egyenetlen bőrfelszínnel.

Ph-értéke kb. 3,5

2021.06.01. 07:33

Én is csak jót tudok mondani erről a termékről. Pedig már használtam egy párat, de egyik drágább termék se hozta ezt az eredményt, amit ez a csodatermék😍Véletlen akadtam rá, gondoltam kipróbálom. Meg is rendeltem. Aztán olvastam róla az itteni véleményeket. Mondom na kíváncsi leszek... és tényleg😍😍 csak ajánlani tudom. Sokkal szebb a bőröm, a pórusaim kevésbé láthatóak. Puhább és egészségesebb a bőröm. Az illata sem kellemetlen. Nagyon örülök hogy rátaláltam. Kár hogy csak 5 csillagot tudok adni.

2020.09.15. 11:10

Nagyon szeretem. Korábban soha nem használtam savas hámlasztót, ez az első, úgyhogy összehasonlítási alapom nincs. Viszont a kis mitesszereimet és pattanásaimat teljesen megszüntette, a használatától nagyon sima és egészséges az arcbőröm, úgyhogy biztosan nem fogom leváltani. Borzasztó sokáig elég, szinte el se bírom használni a lejárati időn belül!

2019.01.08. 18:41

Korábban már hónapokig használtam ezt a szuper kis hámlasztót, nem is tudom, miért hagytam abba, de most újrakezdtem. Kiemelkedően jó a hatása, nekem olyan mértékben eltüntette a mitesszereimet és szebbé tette a bőrképemet, mint azelőtt semmilyen más termék. Ránctalanít is, egyszerűen jó utána tükörbe nézni. Nálam semmilyen problémát nem okozott, nem irritált vagy hasonló, de persze fényvédőt használok hozzá.Kevés olyan kozmetikumot ismerek, ami ilyen olcsón ilyen sokat adna.