Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

2.7
Hozzáadva 2022.03.16.by

orchidea8627

2022-ben megújult összetétel!

A kecsketejes szemránckrém speciális összetétele egyszerre hidratál, tonizál és feszesebbé teszi a bőrt, így láthatóan csökkenti a kisebb ráncokat. Hatékonyan megelőzi a feszesség elvesztését. Ápolja a szemkörnyéki bőrt. Speciális összetevője a kecsketej komplex. Száraz és ráncosodásra hajlamos bőrre ajánlott.

2022.09.11. 11:23

Kombinált bőr
Vízhiány

Nem vettem észre semmilyen látványos változást.

2022.03.11. 15:08

Tág pórusok

Selymes, krémes állagú, könnyen elkenhető, hidratál. Nagyon szeretem, hosszú távon majd kiderül mire képes.

2022.02.11. 13:34

Tág pórusok

Döbbenten olvastam a hozzászólásokat.Érzékeny az arcbőröm.Kb.mindentől kipattog és kipirosodik a csípő érzeten túl...Na ettől pont, hogy nem.Nagyon extra élményt nem nyújtott, de nem rossz

2021.11.21. 18:27

Bőröregedés

Az illata nagyn finom, az állaga is megfelelő. A kevés csillagot az összetevők miatt adom, soha többet nem veszek ilyen terméket.

2020.09.09. 18:07

Kombinált bőr
Túlérzékenység

Kb a háromnegyedéig elhasználtam, amikor egyszer csak elkezdte csípni a szememet. Addig olyan "elmegy" kategória, bár nekem eddig egyetlen szemkörnyékápolóm volt, amit hatásosnak éreztem, csak azt évekkel ezelőtt kivonták a forgalomból (jellemző :P ). Szóval nem értettem, miért kezdett el csípni hirtelen, de egyébként is csak közepes volt.

2020.09.04. 08:46

Normál bőr
Tág pórusok

Láthatólag semmit nem használt, és mindig csípte a szemem. Negyedét sem használtam el, mert annyira irritálta a szemem.