Megnyílt a jegyvásárlás a 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expóra
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Meli86
99%-ban természetes eredetű összetevőkből, fitoszterolokkal és ceramid szérum hozzáadásával készült hidratáló nappali arckrém. Ezek az alapanyagok a bőr építőanyagainak hiányát hivatottak pótolni. Újjáépítik a bőr barrier funkcióját és megakadályozzák a túlzott vízveszteséget. Egyedülálló regenerációs képességekkel rendelkezik, egészséges hidro-lipid egyensúlyt biztosít az epidermisz számára. Nyugtatja a száraz bőrt és az irritációkat. Regenerálja, puhítja és kisimítja a felhámot. Száraz, érzékeny bőr esetén is alkalmazható. Kellemes natur illatú.
Szilikon-, ásványi olaj-, parabén és SLS mentes termék
Vegán termék
2024.12.25. 09:28
Gyógynövényes, természetes illat. Könnyed hidratáló formula, ami nem zsírosítja túl az arcbőrt. Nappalra ajánlom, estére én valamilyen testesebb hidratálót választok. Szépen lehet rá sminkelni is. Akkor lenne tökéletes számomra, ha fényvédő faktorral is rendelkezne.
Utoljára szerkesztve: 2024.05.15. 21:26 - 2024.05.15. 21:25
Télre vettem, hiszen akkor elég száraz a bőröm, és ez a krém nagyon szépen hidratál, viszon azt vettem észre, hogy mióta használom eltömődnek a pórusaim tőle :((Nagyon könnyed állagú krém amúgy, könnyen beszívódik.
2024.03.29. 21:09
Igazán könnyed krém, nekem eddig tetszik, de még csak pár napja használom. Esténként, fürdés, arctisztítás után teszem fel. Nagyon finom illata van, könnyen eloszlik és beszívódik. Puha lesz az arcom tőle.
2023.02.15. 19:42
Normál hidratálóként használom a c vitaminos szérum és a hyaluronsav fölé reggel, egyelőre még csak pár napja, eddig nincs vele bajom. Könnyű textúra, gyorsan beszívódik, nagyon enyhe illatát érzek csak.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!