noxibaba
Védi a bőrt a szárazságtól. Nem okoz bőrirritációt.
2023.06.04. 12:09
Imádom az illatát. :) Szeretem nagyon a tusfürdőiket, mert soha nem szárítják a bőröm.Csak sajnos egyre drágább :(
2022.08.03. 18:20
Mintha eperszörpben fürdenél, teljesen olyan az illata. Ami fürdés után azonnal elszáll, nagyon híg, így egyáltalán nem gazdaságos, ráadásul nem habzik jól, úgyhogy pillanatok alatt elfogy. Lehet, az eperszörp olcsóbb és hatékonyabb lenne. :) Semmi extrát nem tud, azon kívül, hogy a piros színe miatt nagyon klasszul mutat, jó a csomagolás, de ez nem hat meg. Amúgy természetesen el lehet használni minden gond nélkül, de egy sajátmárkás aldis vagy DM-es tusfürdő is többet tud. Vagy ok, ha többet nem is, kb ennyit. Én biztosan nem veszem újra, de a csomagolása, színe miatt szerintem sokan kipróbálják (mint én is), ill. ha vkinek nagyon bejön, hogy amíg fürdik (de csak addig) eperszörp illata érződik nagyon erősen, az talán dicsérni fogja. Adhatnék rá 3 csillagot, mert nem kifejezetten rossz termék, de ár-érték arány miatt most szigorú leszek,
2020.12.26. 11:56
Nagyon jó tusfürdő! Szép a csomagolása, a színe, az illata szerintem szuper, és ami különösen tetszik, hogy még fürdés után is érezhető a bőrön az illat, más tusfürdőknél általában hamar elillan, ami nekem nagy szívfájdalmam, de szerencsére ezzel nem ez a helyzet :)
2020.10.02. 09:32
Nagyon tetszik az illata, az állaga és a kiszerelése és tökéletes és nem szárítja a bőrt, ami külön plusz pont. :)
2019.04.05. 14:22
Nagyon szeretem a márkát - tőlük van a kedvenc tusim is, de ennek az illata már túl sok volt. A sokadik használat után ez is, és a kókuszos is megfájdította a fejemet. Valóban kellemesen érződik utána a bőrömön, de nekem nagyon elrontotta így a zuhanyzási kellemes időmet. Inkább maradok a kescketejesnél, vagy az olivásnál.
2019.03.05. 14:42
Nekem nagyon mű az illata, de napi használatra tökéletes, ár-érték arányban megfelelő.