Megnyílt a jegyvásárlás a 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expóra
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
palandika
Ránctalanító szemkrém parabén, állati eredetű összetevők, mesterséges színezék, szintetikus illatanyag és ásványi olaj nélkül.
Utoljára szerkesztve: 2019.11.04. 09:17 - 2019.11.04. 09:16
Kicsit felemás érzésem van ezzel a szemránckrémmel kapcsolatban. Szeretném leszögezni, hogy inkább az erősebb hidratálás, semmint a ránctalanítás kedvéért vettem meg, meglehetősen sűrű textúrájú, lágy krém és szerintem életem végéig nem használnám el, annyira kiadós mennyiség. Az illata kellemes, enyhén citromos, nekem tetszik. Hamar beszívódik, viszont azt vettem észre, hogy szérumokkal kombinálva vagy egy enyhe irritációs érzés, aminek nincs látható nyoma, csak én érzem, hogy enyhén ég a bőröm. (NIOD, Ordinary és G&G 101 szérumokat használok.) Össze szoktam időnként keverni az éjszakai hidratálómmal, illetve a nyakamra és a dekoltázsomra is kenek belőle időnként, ha eszembe jut. Ez egy jó kis hidratáló, de ilyet lehet találni itthon is, szerintem fölösleges ebbe a krémbe befektetni, mert semmi extrát nem nyújt. Elvileg koreai a márka, én onnan rendeltem, többször viszont nem fogom.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!