Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
yoyo85
Matt arcbőr és hosszantartó hidratáltság minden korosztály számára
A mattító összetevők támogatják a faggyútermelés csökkentését és a chia mag hatóanyagainak könnyebb felszívódását. A chia mag segít a bőr vízháztartását optimális szintre emelni, így nyújtva megfelelő védelmet és hidratáltságot.
2020.08.26. 12:55
Próbálkoztam vele, többször. Felejtős, mint ahogy a többi arcápolási termék az Avonnál.
2020.07.09. 12:43
Sajnos nem hozta a várt hatást. Ugyanúgy csillog az arcbőröm az első 2-3 óra után. Pedig nagyon szeretem az illatát, könnyen beszívja a bőröm. Próbálkoztam az éjszakai krémmel együtt használni, hátha... nem igazán segített rajta.
2020.04.20. 13:44
Hidratál, de fényesedik tőle az arcom. Sajnos a ciklusom második felében rengeteg pattanást hoz elő (főként az áll vonalában).
2019.10.20. 13:52
Eleinte csak az éjszakai verzióját használtam, de azzal annyira elégedett voltam, hogy beszereztem a nappait is. Szuper illata van, kevés is elég belőle és nekem a hidratáló hatása is pont megfelelő.
2019.10.09. 17:42
Már a harmadik dobozzal használom és teljesen meg voltam vele elégedve. Elég mitesszeres bőröm volt a T vonal pedig folyton fénylett, viszont nekem teljesen helyrehozta az arcom. Amiért nem kap 5 csillagot, hogy nekem télen kicsit húzódik tőle a bőröm.