Lábápolók

Balea Teafaolajos Lábkrém

4.5
Hozzáadva 2019.07.18.by

csepelia

Frissítő ápolás az igénybevett lábaknak. A Balea teafaolajos lábkrém értékes vitaminokat és növényi olajokat tartalmaz, melyek javítják a vérkeringést. A teafaolaj antiszeptikus hatású, és megakadályozza a lábgomba kialakulását, a vörösszőlőlevél-kivonat pedig csökkenti a láb duzzanatait.

2025.01.08. 07:43

Szuper jó láb masszírozáshoz egy fárasztó nap után, felfrissíti a lábat. Nyáron elég, de a téli időszakban egy zsírosabb krémre érdemes váltani szerintem, mert annyira nem hidratál.

Utoljára szerkesztve: 2024.07.25. 09:13 - 2024.07.25. 09:10

Nagyon szeretem, ár-érték arányban szuper. Frissítő érzést ad a lábamnak este a sok talpalás után. A teafaolaj miatt vettem meg, illetve ennek gombaölő hatása miatt mivel sokat van rajtam munkavédelmi cipő ami nem nagyon szellőzik így megelőzésként szuper jó. Látom ki van írva, hogy már nem gyártják, én még most is tudtam venni lehet más a csomagolás de meg lehet ismerni.

2019.05.25. 17:46

Évek óta ezt használom, én épp az illata miatt szeretem. Nyáron hűsítő- frissítő érzést ad a lábnak, akkor gyakrabban használom az egész napos szandálban-papucsban mászkálás után.

2019.04.27. 11:57

Nagyon szeretem! Évek óta ezt a lábápolót használom. Anno teafaolajos krémet kerestem, és ez teljesen bevált.Lehet, hogy ha valakinek rettenetesen száraz a sarka/talpa, akkor nem lesz elégedett a hatásával, de nekem nincs rá panaszom. Pedikűrözés és sarokreszelés után nagyobb adagot masszírozok a lábfejembe, egyébként viszont reggelente használok egy-egy babszemnyi adagot. Szerintem így viszonylag sokáig kitart. Az illata engem nem zavar, ráadásul gyorsan el is illan.

2019.03.16. 16:14

Szerintem elég intenzív az illata és olyan tipikus lábkrém szaga van. Felfrissétésre jó, de semmi másra szerintem..

2018.11.12. 12:57

sajnos nem jött be. nehezen szívódik és nagyon büdös :(