Sminkek arcra

4.5
Hozzáadva 2022.03.28.by

wishes

9 g

Ázsiai gyümölcskivonatokkal gazdagított hidratáló, mattító púder. Az árnyalatok semlegesek.

4 árnyalatban kapható.

2020.07.29. 06:04

Kb 8 éve kaptam egyet ajádékba és azóta is kitartok mellette! Szeretem a színét, szépen és könnyen felvihető. Mindig 2-3 dobozzal vásároltam hogy biztosítsam a készletem :) Ár - érték aránya (is) nálam 5*

2020.07.18. 06:23

Nyáron nem szeretem az alapozót magamon. Kis korrektor és púder, amit használok. És ez a termék csodálatos eredményt nyújt. Egységesít úgy, hogy természetes hatást nyújt. Megfelelően fed is és babapopsi puhaságot ad az arcnak. Imádom. Kuponos napokon vettem féláron, de már bánom hogy a másik kuponos napokon nem vettem még egyet 😀 A csomagolása is praktikus, tetszik a tükör és, hogy a szivacsa külön tartóban kapott helyet. Sminkfixálásra még nem használtam, de szerintem arra is megfelel. Én szeretem, ha egy púder önmagában is sminkként használható, úgyhogy ez nekem ötös. Kár, hogy csak most találtam rá.

2020.06.28. 09:41

Nagyon jol fed.A csomagolasara figyeltem fel eloszor.Kellemes gyumolcsos illata van.Plusz pont hogy van benne tukor is.

2020.04.25. 10:02

Évekkel ezelőtti használtam el egyet, jól szuperált. Tetszik a szép színes csomagolása. De valamiért mégsem vettem újra, szóval azért nem egy csodaszer :)

2020.01.06. 08:03

Nem rossz púder. Tetszik, hogy kicsit színezett, így ad egy plusz fedést. Van hozzá tükör, bár a csomagolása nem annyira masszív, mert nekem a teteje már letört. Ami nem annyira tetszik benne, hogy azért valamennyire "látványos" a bőrön, kicsit poros és nehezebben eloszlatható.

2019.11.29. 12:46

Ez a kedvenc púderem!Az én sárgás bőrömnek tökéletes a színe is.Akinek nem sárga tónusu a bőre, ne próbálkozzon vele.Én nagyon szeretem, de sajnos hónapok óta nem látom,csak a másik változatot... :/