Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Clinians Attiva Energizzante C + E Vitaminos Vitalizáló Arckrém

3.9
Hozzáadva 2013.08.26.by

Makk Zsuzsó

A C+E vitamin kombinált hatása vitamindús táplálást biztosít, javítja a bőr anyagcseréjét és lelassítja az öregedés folyamatát, így nap-nap után bőre megőrzi fiatalságát. A kollagén molekulák védelmén keresztül növeli a bőr feszességét és ellenálló képességét. Többoldalú védelmet nyújt a napfény és a külső hatások ellen. A C+E vitamin kombinált hatása növeli az antioxidáns tulajdonságait, így intenzív védelmet nyújt a bőr idő előtti öregedése ellen. Ez a kettős hatású energiakoncentrátum megőrzi bőre rugalmasságát, fiatalságát. Kitűnő hidratáló hatású.

Utoljára szerkesztve: 2021.04.06. 04:32 - 2021.04.06. 04:16

Először nem szerettem, az illata sem tetszett, s talán picit csípte is a bőröm. Viszont határozottan szebb volt tőle, így teljesen elhasználtam, ami nálam ritkaság számba menő. A tégely és a kupak tökéletes formájú számomra, nagyon jól kezelhető. Árban közel 4000 Ft alatt volt akkoriban, mikor használtam, ez emelkedett azóta. Egy jó vitaminos krém nem árt, ha van a háznál. Tervezem újravásárolni, de főleg online, vagy néhány patika is árusítja, esetleg kérésre rendelni tudják. 🍊🍋

2019.12.16. 16:34

Kellemes illata van, könnyen felszívódik és jó érzést hagy maga után a bőrön! Rá is lehet sminkelni rögtön és úgy is működik.

2018.06.26. 11:33

Nagyon könnyű krém, szeretem az illatát, nekem nagyon bevált. Könnyen felszívódik, nem zsírosodik tőle a bőröm. Smink alá is tökéletes, klassz kis termék.

Utoljára szerkesztve: 2019.01.21. 13:46 - 2018.01.22. 08:15

Nem lett kedvenc... Sajnos morzsolódik le az arcomról, anélkül, hogy lenne alatta/felette bármi is...Mindennapos (egyszeri) használat mellett pedig soha nem látott helyeken jöttek ki rajtam mély, gyulladt pattanások (pedig nekem gyakorlatilag sosincs, nemhogy több is). A hidratálása bejött, nem hagyott kellemetlen réteget (már ha a morzsákat nem vesszük figyelembe...) Nálam csak 3-asUp: annyira nem nyúltam utána,hogy végül kézkrémnek próbáltam elpacsmagolni...még annak is csapnivaló! A kezemen gyöngyházfényű viaszos réteg, 0- azaz NULLA hidratáló hatással. kidobtam, ez egy drága szemét NEKEM :D

2015.01.09. 17:53

Nekem problémás, pattanásra hajlamos bőröm van,de vízhiányos, ráadásul telente meg extra ápolást igényel. Habár felkenés után zsíros érzetűnek tűnik a krém, miután felszívódik bársonyos érzetet hagy maga után. Megfelelően hidratálta az arcomat és az illata tényleg kellemes.

2014.05.06. 17:47

Lehet, hogy az én bőröm nem kompatibilis a Clinians termékekkel, de nekem sehogy sem jön be az állaga. Nem képes felszívódni, és egy fura réteg marad a bőrömön. Pedig jó anyagok vannak benne...