Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Clinique Liquid Facial Soap Extra Mild

4.1
Hozzáadva 2016.01.20.by

apolka

A Clinique vezető bőrgyógyászai hisznek az egyszerű, de hatékony tisztítás erejében, azaz a vízben és a szappanban. Habzó szappan, mely nem szárítja ki bőrt.

Megvédi a bőr természetes nedvesség egyensúlyát.

2021.04.27. 08:50

Nekem nagyon nem jött be nem is hasznaltam én el. Az illata se kellemes nekem es száritotta az arcomat nagyon.

2020.01.23. 22:59

3 lépéses szettben használtam reggel-este. Nos az eredmény: a krém nagyon bevált, azonban a tonik marha erős, és a szappan borzasztó. A zsírosságot kordában tartották így együtt, de az arcomon pattanások helyett puklik lettek. Az orcámon, mintha nem engedte volna, hogy "kifejlődjön" a pattanás, vagy távozzon a pórusok tartalma. Sajnos le kellett tennem, pedig 1 hónapig próbáltam

2020.01.12. 21:09

Szeretem az illatát, de nekem szárítja az amúgy is száraz bőrömet. Mindennapos használat mellet totál kiszárít. Heti egyszer használom már csak, de azért meg nem éri meg újravenni. Van jobb a piacon!

2019.10.04. 06:51

Tökéletes arctisztító. Gyengéden tisztítja a bőröm, nem irritál. Utána viszont friss, üde lesz tőle a bőröm. Maximálisan megéri az árát. Kombinált bőrre a legideálisabb megoldás.

2019.04.16. 20:23

A minőség nagyon nem itt kezdődik. Számomra nulla ez a termék. Ennyi erővel locsolhatnám az arcom vízzel felhígított tejjel is, kb olyan érzés. A legfurább az állaga, pár hónapig oké volt, aztán félretettem kicsit, cirka pár hétre-egy hónapra és utána olyan szinten folyóssá vált, hogy a kezembe nyomva szétfolyik az egész, lecsorog a karomra és pofozó effektussal kell az arcomra borítanom kb, hogy oda is jusson valami...:DD ezért a vizes tej hasonlat. Na de a hatásáról is valamit: lemosás után idegesítően szilikonos réteget hagy az arcbőrömön és voilá. Nem szoktam bedőlni a reklámoknak, a névre előbb adok és ez esetben azt gondoltam, hogy a színvonallal nem lesz gond, de tévedtem.

2019.04.16. 19:34

Ébredés után szoktam használni vízzel, mással nem is tudnám elképzelni a reggelemet, egy puff elég belőle az egész arcomra, így nagyon gazdaságos még a húzós ára ellenére is, fél évig kitart... mivel száraz a bőröm, alapból utána tolom fel a többi krémet, de ezzel pont jól indul a napom :) Szeretem termék.