Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
apolka
A hatékony szérum minden bőrnek ad egy második esélyt a ráncok, vonalak, és a nap káros hatásainak leküzdésére. 4 hetes használatát követően láthatóan enyhülnek a ráncok, vonalak, javul a bőr textúrája. 12 hét elteltével a látható ránctalanító hatás már egy bőrgyógyászati lézerkezelés hatásával vetekszik - 63%-os, hogy pontosak legyünk. Másféle módszer, másféle hatás. Az eredmény mégis lenyűgöző.
Utoljára szerkesztve: 2019.03.23. 22:26 - 2019.03.03. 21:33
Ez egy nagyon jól teljesítő szérum, ami könnyen és gyorsan felszívódik, nem hagy minimális ragacsos érzést sem, csak bársonyosan tapintható bőrt.Szinte azonnal jöhet utána a hidratálókrém, így reggel is jól használható, amikor minden perc számít. És persze este is jó, hogy azonnal "becuppan".Egyetlen piros összetevő csúfítja a képet, kimaradhatott volna. Hogy vetekszik-e egy bőrgyógyászati lézerkezeléssel, amit ígér, erre nem tudom a választ, mivel azt nem próbáltam és nem is fogom. A 63%-os eredményt sem tudom, hogy hogyan mérhették le... Marketingszöveg ide-vagy oda, ez a szérum bizonyít, nekem az egyik kedvencem.Négy és felet kellene adnom, mert az összetevőlista nem tökéletes, de legyen öt inkább, még így is megérdemli.
Utoljára szerkesztve: 2017.01.15. 00:46 - 2017.01.14. 23:39
1-2 hét használat után azt vettem észre, hogy gesztikulálásból adódó mélyebb mimikai ráncokat csökkentette, de mivel én a szemhéjamon megjelenő finomabb, krepp papírra emlékeztető ráncokat szerettem volna kezelni, ezért egy üveg elhasználása után, másik szérumot választottam. Lelkesen keresgéltem tovább a csodatevő szérumok között :D :D :D . Miután nem használtam 1-2 hónapig azután lett szembetűnő a hiánya (hangsúlyozom közben használtam más anti-aging szérumot stb.), akkor jöttem rá mennyivel jobb volt a bőröm állapota/tónusa amikor használtam, biztosan újra fogom venni, mert ez az egyik legjobb szérum amit használtam.
2015.11.01. 14:09
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Tud valamit. Szépen kiegyenlíti a sajnos már meglevő, és maradandó ráncaimat a szemem körül. Könnyen felszívódik, szabályosan beivódik bőrömbe pillanatok alatt. Már a második üveggel fogyasztom. Észrevenni a különbséget, ha kimarad pár nap. Este használom lefekvés előtt, másnap reggel olyan a bőröm, mintha szabadságon lettem volna. Nekem már önmagában kevés, egy jó krémmel együtt használom. Nappal BB - krém alá is teszek egy kicsit. Drága, de sokáig elég, és tényleg hatásos. Bizosan tartani fogok belőle otthon, ameddig megengedhetem magamnak.
2015.09.14. 07:09
Springsteen33 jóvoltából került hozzám egy 7 ml minta, amit ezúton is nagyon köszönök! :-)Nagyon tetszik ez a szérum, folyós állagú, jól eloszlatható, kevés kell belőle, hamar beszívódik, nem ragad, kompatibilis bármilyen fölé kent krémmel vagy alapozóval. Szépen simítja, tölti a bőrt, ahogy bobekecske is írta, szép tiszta lesz tőle a bőrkép, instant hatása is van a szilikon jóvoltából, kiváló sminkalap is egyben. Egyetlen oka van annak, hogy (egyelőre) nem fogok nagyot venni belőle: EL ANR-rajongó vagyok, számomra az A SZÉRUM.
2015.08.05. 11:28
A második teljes üevgcsével fogyasztom, és habár nem rohannék érte azonnal, de biztos nyitott szemmel járnék, mikor tudom ismét picit jutányosabb áron beszerezni. Örömmel tartok belőle tartalékot is, mert tudom, hogy biztosan elhasználom.Alapvetően prevenciós célból kezdtem el használni, de a legszembetűnőbb eredménye számomra az, milyen szépen lehúzza a hormonok okozta pattanásokat, milyen gyorsan és hatékonyan mulasztja el azok hegeit.Egy pár hete nem nyúltam érte, más szérumra voltam ráállva. Tegnap este ismét bekentem vele az arbőrömet, és ma reggel a tükörbe nézve meglepődve tapasztaltam, hogy hosszasabb "rossz arcbőr" periódus után ma reggelre milyen hirtelen lett látványosan tisztább, egységesebb, kevésbé mérges a bőröm. Aztán eszembe jutott, hogy ezt használtam előző este. Szilikon ide vagy oda, de nekem elképesztően jól hat a bőrömre. Sokszor hidratáló krém nélkül használom, bár azért nem javasolnám elsősorban hidratálás céljából. A tubus elég praktikus, viszonylag jól őrzi a hatóanyagokat (zártabb pipetta, nem áttetsző flakon), a pipettával jól adagolható és elég sokáig elegendő mivel a folyadék jól oszlatható de nem túlságosan vizes. Nyomtalanul beszívódik, nincs kellemetlen se erős mesterséges illata.A végefelé közeledve persze picit trükközni kell, hogy a maradékot is hiánytalanul kinyerjük.Az egyik legjobb bőrápoló készítmény, amit próbáltam.
2015.05.20. 10:39
Még csak pár napja használom. Problémát, kiütést nem okozott. Kellemes az állaga, gyorsan beszívódik. Bár ez nem hidratáló szérum, mégis jól teljesíti a hidratálást is, mert esténként csak ezt kenem és egyelőre nem is kér krémet a bőröm utána. Reggel pihe puha, kipihent a bőröm. Döbbenetesen sok benne a szilikon, legalábbis az INCI szerint, de ebből fura mód nem sokat érzek felkenéskor.