Testápolók

Dove Purely Pampering Testápoló Shea Vajjal és Vaníliával

3.8
Hozzáadva 2014.05.29.by

timi1220

Mélyen táplálja és puhítja a bort. A finom vanília megnyugtató illata a kiegyensúlyozottság érzését nyújtja. Egyedülálló Deep Care komplexünk természetes bortápláló anyagokat és gazdag esszenciális olajokat tartalmaz.

Bőrgyógyászatilag tesztelt.

2022.05.20. 08:26

Több oldalon is dicsérték ezt a krémet, ezért kutattam mert sem DM-ben sem Rossmannban nem láttam sehol. A Duna Plázában egy kínai nagy üzletben találtam meg, így is 1 db volt már csak a polcon. Engem teljesen lenyűgözött. Gyorsan beszívódik, isteni illata lesz utána a bőrömnek, meleg, hidratált, komfortos érzésem van tőle. Fantasztikus, nagyon szeretem, ha elfogy biztosan újra veszem.

2020.12.29. 13:40

A kedvenc testápolóm! Imádom az illatát és, hogy csoda puha fincsi bőrt eredményez! Sajnos az összetevői nem a legszebbek és amióta lecseréltem a kozmetikumaimat természetes összetevőjű termékekre őt sem használom már napi szinten ( na jó bevallom néha kivételt teszek nála és bűnözök :D )

2020.08.29. 16:20

Akciósan sikerült rábukkannom a balmazújvárosi Goods Marketben és nem bántam meg a vásárlást. Nagyon finom és tartós az illata, hamar be is szívódik. Kedvencem lett. :)

2020.01.21. 14:47

Nagyon intenzív illata van, ami a bőrön is sokáig megmarad. A textúrája okés, könnyen terül, könnyen kenhető, és a használatát követően órákon át kellemesen selymes tőle a bőröm. Viszont kevésbé jó, hogy iszonyatosan lassan szívódik be, és sokat kell várnom, mire nem tapadok már, és hozzáérhetek bármihez.

Utoljára szerkesztve: 2019.12.08. 23:41 - 2019.12.08. 03:35

Itt írta valaki, hogy az ekcémás kezét ez tette rendbe, hát nekem nem jött be, sima átlag testápoló, semmi extra.

2019.11.03. 15:24

Ajándékba kaptam, hát, ...nem fogy túl gyorsan. Egyedül az illata fog meg, sajnos nem lesz a kedvencem. Nehezen szívódik be, és a hatása sem 5 csillagos. Kicsit műnek tűnik számomra. Ha az összetevőket nézzük, hagy kivetni valót maga után.