Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

eos Hand Lotion - Cucumber

3.7
Hozzáadva 2014.02.12.by

Keren

Kellemesen tápláló kézkrém. Kombinációja bársonyosan lágy és frissítő.

• 24 órás nedvesség
  • Gyorsan felszívódó és nem zsíros
  • Bőrgyógyász által tesztelt
  • Hipoallergén
  • Nincsenek állati melléktermékek
  • 96%-ban természetes alapanyagok
  • Paraben-mentes
  • Glutén-mentes

2023.02.28. 21:49

Nekem nagyon tetszett az illata, szépen hidratált, de ennyi pénzért sokkal jobb termékek is vannak. Ár érték arányban szerintem egyáltalán nem éri meg, márkanevet fizet az ember.

2020.07.29. 20:52

Pont annyira volt jó mint az Eos ajakápoló - jó volt nézegetni, hogy milyen szép. :) Uborka illatú, amivel nem sikerült nagyon megbarátkoznom, pedig én választottam. Táskábadobálós, jó arra, hogy óránként újrakenjem - arra elmegy, de nem választanám újra főleg az illata és a gyenge hidratálóhatása miatt. Vártam, hogy elfogyjon.

2020.03.15. 11:01

Végre egy friss illatú kézkrém, ami nem émelyítő vaníliás vagy nagymama szagú!A csomagolása nagyon praktikus és szép, habár a tartalma az tényleg nem túl sok. Viszont nem kell sok belőle, így nekem sokáig elég, még úgyis, hogy szinte minden kézmosás/kézfertőtlenítés után használom. Nem kell csodát várni tőle, de erre pont tökéletes! Nem rosszabb/jobb, mint bármelyik más drogériás kézkrém, aki ezt választja, az valószínáleg a design/illat miatt teszi. Maximum az ára miatt vonnék le egy csillagot, de nem teszem, mert valamiből ki kell fizetni a designereket és a marketingeseket is!Legyünk őszinték, mindenki szereti a szép dolgokat és a designos csomagolást, ne sírjunk azért, hogy emiatt drágább egy termék!Akinek ez nem fontos, az választhat számtalan más sokkal jobb ár-érték arányú sajátmárkás termék közül.

2020.02.24. 06:58

Semennyire nem éri meg... nekem mondjuk extra száraz a kezem, de bekenés után is ugyanolyan száraz, mint előtte. Egyetlen előnye, hogy pici és elfér könnyen a táskában, ehhez képest baromi drága.

2020.02.04. 13:08

1600 ft-ot semmiképp nem ér meg. Én 690-ért vettem és az is határeset. Szép a csomagolása, kézreáll, táskába dobható, de ez elég kevés indok mellette.A kiszerelés bőven az átlagos kézkrémek alatt van, az ára meg bőven fölöttük, elég rossz kombó. De ha legalább ezért az árért egy csodás INCIjű, nagyon jó krémet kapnánk, de teljesen átlagos...az összetétele, a hatása, és az illata is (ami nekem pl inkább negatívum egy kézkrémben, mert irritálhat). Kellemes kis illat, aranyos csomagolás, de csak pár óráig ható hidratálás, én nagyon max nagyon akciósan venném újra.

2019.04.15. 08:45

Én is kiárusításon szereztem be 360ft-ért...hát nem esek tőle hasra. Szárazak a kezeim kb mindig, ez a krém is csak 1-2 órára tudott rajta segíteni, de erre képesek a 300ft-os Balea krémek is. Az illata kifejezetten nem tetszik. A csomagolás viszont nagyon tetszik, de csak emiatt szerintem nem ér 1600ft-ot. Teljes áron tuti nem venném meg, de ugyanennyiért is csak a könnyen hordozhatósága miatt.