Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
wishes
Az Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II az Estee Lauder eddigi legátfogóbb, legkorszerűbb széruma. A bőrben zajló, sejtszintű Catabolysis-tvizsgáló kutatások forradalmi eredményeinek köszönhetően az összetétel most először serkenti a bőr fiatalosságának megőrzéséhez létfontosságú természetes éjszakai tisztuló folyamatokat. A hatékony Catabolysis és Chronolux™ technológiákat párosító ÚJ, forradalmi ChronoluxCB™ technológia sejtszintű tisztítással egészíti ki a szérum bőrfunkciókat összehangoló hatását a bőr természetes éjszakai regenerálódásának maximalizálása érdekében.
Az új technológia segíti a sejtszintű károsodásokat okozó belső szennyeződések eltávolítását a bőrsejtekből, ezáltal optimalizálja a sejtműködést és javítja a bőr általános regenerálódását.
Látványosan enyhíti az öregedés látható jeleinek mindegyikélt, és teszi fiatalosabbá a bőrt. Hatására a megerősödött bőr ellenállóbbá válik a káros hatásokkal szemben. A minden etnikum számára bizonyítottan hatékony, forradalmi éjszakai regeneráló szérum hatására a bőr simábbá, hidratáltabbá, erősebbé és egyenletesebb tónusúvá válik.
2021.09.01. 18:20
2 luxusminit használtam el belőle és nagyon szerettem, szabályosan feléledt a bőröm tőle, irtó puha lett! Egy picit drágállom.
2021.07.02. 20:52
Én úgy gondolom, hogy a termék árát nem kell a csillagokban kimutatni ezért a véleményemet is kérlek így olvassátok. Határozottan meg vagyok vele elégedve. Azonban az arcápolás annál összetettebb feladat, mint hogy egy szérummal meg tudjuk oldani az aktuális bőrproblémáinkat. Olvastam az előttem értékelőket és nem is értem, hogy ha valaki nem megfelelően használ egy terméket, akkor mit vár, mi fog történni? Ezt a szérumot reggel és este is használni kell a javaslat alapján. Az arcápolási termékek kéz a kézben járnak, ez azt jelenti, hogy egy megfelelő arcápolási rutint kell kialakítani, hogy minden, az arcunkra felvitt termék és azok hatóanyagai megfelelően tudjanak működni. Gyakran szembesülök azzal is, hogy sokan nem hatékony termékeket használnak könnyű elérhetőségük és lényegesen olcsóbb áruk miatt. Szerencsére manapság már lehet EL árfekvésnél lényegesen alacsonyabb összegért is hatékony termékeket vásárolni csak bele kell tenni a munkát. Én azt javasolnám mindenkinek, akinek ez EL egy drága márka, mert hát valljuk be, hogy nem olcsó, hogy válogassanak jó termékeket a rutinjukba és ne az legyen a motiváció, hogy veszek sok vacak terméket, de majd a szérum mindent rendbe tesz. A tapasztalataim alapján, ez a szérum tényleg nyújtja azt, amit megígér. Aki csak némileg keresne olcsóbb szérumot a Biotherm Planktonja szintén nagyon jó.
2021.02.05. 13:15
Nem érzékeny a bőröm, nincs semmi komolyabb bőrhibám, de tény, hogy kényes. Hamar bepattanásosodik minden hülyeségért, úgyhogy nagyon kell vigyáznom a szérumokkal, olajokkal, krémekkel. Sokmindennel befürödtem már, de ez jól működik az arcomon. De tény az, amit sokan leírtak előttem, lehet nélküle élni :). Itt is főleg a hype és az a bizonyos életérzés a mérvadó, mint a legtöbb agyonhypeolt cuccnál :D. Aki megteheti, szerintem fektessen be rá - jót tesz az arcnak és a léleknek is :). De nem halálos, ha valaki nincs a birtokában :D. Én mindenesetre nagyon szeretem, stabilan beépült a rutinomba.
2021.01.28. 02:55
Nem hozta a vart hatasat, igazabol semmilyen hatasat nem lattam. Tobbet nem veszem ujra, a bontatlan uvegeket pedig inkabb eladom, es hasznalok aktiv hatoanyagokat tartalmazo szerumokat, mint feleslegesen hype-olt es tularazott termekeket.
2020.12.27. 15:34
Már több mint 5 éve reggel és este is használom, nagyon szeretem. Feltölti az arcot, reggel simábban ébredek. Nincsenek mély ráncaim, de lehet amiatt, hogy kitartóan használom. Maximális 5 csillag
Utoljára szerkesztve: 2020.12.27. 08:07 - 2020.12.27. 08:07
Most értem az 50 ml-s kiszerelés végére: alapvetően sem mély, sem sok ráncom nincs még. Viszont a 40 felé baktatva már időszerűnek éreztem prevenció jelleggel használni valamit. Sok jót olvastam én is erről a szérumról. Az 50 ml-s kiszerelés csak éjszakára használva nekem több, mint fél évig elég volt / nem spóroltam pedig vele, mert az elején kicsit megijedtem, hogy nem tudom elhasználni és rám romlik majd /. így már ár/hónap arányban barátibb az ára. Én teljesen elégedett vagyok vele, nekem nem kellemetlen az illata, hamar beszívja a bőröm. Viszont mivel nekem még kb "jó" a bőröm, így természetesen semmilyen "hűha" hatást nem vettem észre. Én így is maradok ennél, engem meggyőzött ez a hatásfok is és remélem évek múlva meglesz a szemmel láthatóbb eredmény is :D Mivel valóban a legjobb indulattal sem pénztárcabarát, érdemes lehet a nagy méret megvásárlása előtt egy kisebb kiszerelést kipróbálni kezdetnek.