Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
anonymous
Hidratáló arcmaszk
2022.03.01. 15:15
A Glamglow Thirstysheet-et használtam először, amit nagyon megszerettem. Mivel egyszer nem találtam a boltban, ezért megvettem ezt a terméket. Azt gondoltam ugyanolyan elégedett leszek vele, mint a fátyolmaszkkal, de nem ez történt. Nem rossz, végülis hidratál de a másik termék számomra sokkal-sokkal jobb.
2022.01.02. 16:51
Most használtam el a mini verzióját és imádtam. Vasárnap esténként kentem fel az arcomra, nyakamra és a dekoltázsomra. Utána és másnap is nagyon puha, hidratált volt tőle a bőröm. Külön kiemelném, hogy nagyon érzékeny a bőröm és ettől nem pattogott ki. Az ára kissé borsos, de erről nem a termék tehet, hanem az én pénztárcám ezért megy neki az 5 csillag.
2021.01.25. 18:12
Minit próbáltam, de már beszereztem a teljes méretű krémet is. Igen: drága! Igen: lehet mást használni helyette!De én imádom jelenleg a kókuszos- mű illatával együtt is :) Megjegyzem most tél van, nem tudom nyáron a hőségben mennyire lenne fullasztó ez az illat. Vízhiányos, kombinált bőröm van, amire nem maszkként, hanem éjszakai krémként használom. mindenképpen érdemes mintát próbálni belőle és akciós áron beszerezni :)
2020.11.29. 11:14
Mini kiszerelesben kaptam az egyik rendelesem melle. Az illata kokuszos-kakaos, nem is tudom, de nekem tetszik :) Szerintem megfeleloen hidratal, nem kell lemosni mert siman beszivja a borom nehany perc alatt. Kicsit ragacsos erzetet hagy, emiatt csak esti hasznalatra ajanlom. Belement a szemembe amikor a szem kornyeken jartam, nagyon csipett. Kis kiszerelesben tetszik, szivesen elhasznalom, de annyira nem gyozott meg hogy megvegyem a teljes kiszerelest.
Utoljára szerkesztve: 2020.11.22. 13:51 - 2020.11.22. 13:42
Hol is kezdjem. Igen túl van árazva ez. Van 1-2 terméke a márkának, amit szeretek, meg nincs hozzá hasonló olcsóbb árkategóriában, de ez nem olyan. Semmi extra egy vagyonért. A hidratáló hatása elég instant.
2020.01.15. 16:08
ESTEE LAUDER REVITALIZING SUPREME + GLOBAL ANTI-AGING CELL POWER CREME helyett próbáltam ki, de amint elfogy, visszatérek hozzá. Alapvetően annyira nem rossz, de többet vártam tőle. Az illata kicsit mű, cukorkás-kókuszos, a hatását sem érzem nagyon. El el fogom használni, csak sajnálom hogy ennyi pénzt adtam ki érte.