Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
UnVraiAnge
Ragyogást fokozó és egyben mattosító púder.
Kiszerelés: 6.5g
2013.12.05. 11:17
Hihetetlen finom púder, láthatatlan a bőrön, de mégis valahogy szebbé teszi. Ezt az egyszerre mattít és ragyogást fokoz szöveget nem nagyon értettem sose, szerintem inkább ragyogást fokoz, mattításra inkább használjunk mást. De ezt leszámítva tökéletes, és a csomagolása egy gyönyörűség, külön öröm emiatt kézbe venni. Az eddigi legjobb púderem, de az is igaz hogy olyan rengeteg félét még nem próbáltam. :)
2011.07.31. 20:49
Ez a púder ténylegesen mattít miközben finom, természetes fényt kölcsönöz a bőrnek. Annyira könnyed, kellemes mind a textúrája és az illata, de ami a legjobb benne, hogy szinte lehetetlen túlzásba vinni. Nyugodtan használhatjuk az egész arcon, nem lesz tőle olyan hatásunk, mint egy vitrinben porosodó antik vázának!