Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
vkata96
Megújult változat!
A száraz bőr mindennapos ápolására kifejlesztett krémes hidratáló testápoló, mely 24 órán keresztül táplálja és hidratálja bőrét. Értékes növényi hatóanyagai, a napraforgószár kivonat, az avokádó olaj és a shea vaj a bőr nedvességmegkötő képességét fokozzák. Urea tartalma bársonyossá és simává varázsolja bőrét. A benne lévő E-vitamin megköti a szabad gyököket, regeneráló, bőrfiatalító hatású.
2024.08.09. 14:03
Kicsit eros az illlata ,engem nem zavar. Olyan narancsos-avokado illat. Hamar beszarad,nem ragadok. Sajnos nekem ezis keves mint hidratalo,igy nyaron hasznalnam csak .
2024.06.05. 19:45
Szerintem az egyik legjobb testápoló drogériás vonalon, sokadjára veszem újra. Hidratál, puhít, és szerintem hatékonyan feszesít is, érdemes dekoltázsra, mellre is kenni. Amíg gyártják, én ezt fogom használni :)
2024.02.15. 09:46
Ez egy csoda testápoló.Az illata nagyon tetszik, azonnal beszívódik, és nem hagy ragacsos érzetet. Nálam biztos újra vevős termék.
2024.01.31. 20:53
Nagyon szeretem. Uszodába szoktam magammal vinni, oda kötelező darab. Gyorsan beszívódik, megfelelően hidratál.
2024.01.25. 13:16
Nekem valóban működött, elég száraz pedig a bőröm. Lefekvés előtt ajánlom egy órával bekenni, hogy addigra beszívódjon.
2023.06.08. 02:46
Csak úgy,mint a többi Helia-D krém,ez is nagyon jó minőségű és teszi a dolgát. Nem ragad,hamar beszivódik ,kellemes az illata.