Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

4.5
Hozzáadva 2019.05.13.by

vkata96

Megújult változat!

A száraz bőr mindennapos ápolására kifejlesztett krémes hidratáló testápoló, mely 24 órán keresztül táplálja és hidratálja bőrét. Értékes növényi hatóanyagai, a napraforgószár kivonat, az avokádó olaj és a shea vaj a bőr nedvességmegkötő képességét fokozzák. Urea tartalma bársonyossá és simává varázsolja bőrét. A benne lévő E-vitamin megköti a szabad gyököket, regeneráló, bőrfiatalító hatású.

2024.08.09. 14:03

Kicsit eros az illlata ,engem nem zavar. Olyan narancsos-avokado illat. Hamar beszarad,nem ragadok. Sajnos nekem ezis keves mint hidratalo,igy nyaron hasznalnam csak .

2024.06.05. 19:45

Szerintem az egyik legjobb testápoló drogériás vonalon, sokadjára veszem újra. Hidratál, puhít, és szerintem hatékonyan feszesít is, érdemes dekoltázsra, mellre is kenni. Amíg gyártják, én ezt fogom használni :)

2024.02.15. 09:46

Ez egy csoda testápoló.Az illata nagyon tetszik, azonnal beszívódik, és nem hagy ragacsos érzetet. Nálam biztos újra vevős termék.

2024.01.31. 20:53

Nagyon szeretem. Uszodába szoktam magammal vinni, oda kötelező darab. Gyorsan beszívódik, megfelelően hidratál.

2024.01.25. 13:16

Nekem valóban működött, elég száraz pedig a bőröm. Lefekvés előtt ajánlom egy órával bekenni, hogy addigra beszívódjon.

2023.06.08. 02:46

Csak úgy,mint a többi Helia-D krém,ez is nagyon jó minőségű és teszi a dolgát. Nem ragad,hamar beszivódik ,kellemes az illata.