Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
anetta.filip
Természetes napbarnított szín, gazdag hidratáló krémmel. A szín fokozatosan épül ki, használja naponta.
2017.09.21. 18:51
Tényleg nagyon kellemes az illata és nagyon szép színt ad a bőrnek, egyáltalán nem narancsos mint a többi önbarnító, de az én érzékeny bőröm valahogy nem szereti. Ha valaki éerdekel, csak a mellkasomon és az arcomon próbáltam, szívesen megválnék tőle.
2017.07.27. 09:35
Ezzel voltam a legjobban megelégedve az Image termékekkel kapcsolatban. Illata nagyon fini ananászos, kicsit pina colada-s. Hidratálta is a bőröm. Csak arcra használtam, mert a kicsi kiszerelés volt meg. Ez volt eddig a legjobb önbarnítóm, ami végre nem a DHA-val machinàlt.