Bőrtípusok: bőrtípusok, normál, and kombinált
Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

L'Oreal Triple Active Fresh Hidratálókrém Normál és Kombinált Bőrre

3.9
Hozzáadva 2012.06.25.by

niki

Szuper hidratló nappali arckrém vitaminokkal (C, E, B5) és alapvető ásványi anyagokkal (Magnesium, Calcium) gazdagítva, mely optimális hidratálást biztosít a normál és vegyes bőr számára az azonnal frissebb és ragyogó arcbőrért napról napra. Hidratál, Tonizál, Frissít! Ultra friss, nem ragadó, gél krém textúrája azonnal beszívódik, puha és kényelmes érzést biztosít.

Kiszerelés: 50 ml

2023.07.04. 20:38

Nehezen szívódik be és utána le is hámlik az arcomról darabokban.

2018.01.04. 10:29

Par eve talaltam ra kulfoldon, itthon csak a repteri duty free ben lehet venni. Elegge oszetett borom van, ez jo ra mert nem zsirosit es hidratal.Az osszetevok miatt kapja a 4 csillagot.

2017.10.16. 19:28

Hatalmasan brutálisan nagy pattanásokat okozott egy hét használat után..... nem nem és nem senkinek sem ajánlom

2017.03.20. 07:48

Jujj ez egy szuper krém màr el is felejtettem ,tAzt hiszem és megyek veszek egyet újra szàraz vízhiànyosoknak muszàj hasznàlni!

2016.06.02. 22:33

Számomra verhetetlen volt az illata és az állaga is, imádtam reggel felkenni és általa felfrissülni, de úgy 1-1,5 éve sehol nem találok ilyet, gondoltam megszűnt, ezért fájó szívvel váltottam. Valaki tipp esetleg?

2016.05.13. 10:42

Egyáltalán nem tetszik, sem az állaga, sem a hatása :(