Bőrtípusok: bőrtípusok and normál
Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Sminkek arcra

2. Egységesíti a bőrszínt, mint egy alapozó
  3. Elfedi a bőrhibákat, mint egy korrektor
  4. Fixál, mint egy bársonyos púder

2021.01.15. 19:10

Nagyon nagyon szerettem, illetve most is szeretem, mert amikor megtudtam, hogy kivonják, betàraztam. A Linen árnyalat van meg nekem, nagyon világos sárgás tónusú bőröm van, nagyon szép a fedése.

2019.04.12. 10:04

Sajnos nekem sem vált be. Egy könnyed hétvégi sétán ami nem tart tovább 2-3 óránál, megállja a helyét, két csillagot csakis ezért kap. Primerrel talán 5-6 órát is bír, annélkül hogy beleüljön ráncokba, és elkezdjen mászkálni. A szivacs amit hozzá adnak használhatatlan. most járok a végénél és alig várom hogy elhasználjam. Szerencse hogy gyorsan fogy.

2018.12.21. 13:10

Nem a legjobb alapozó, kissé nehéz vele dolgozni. A fedése szép, nem természetellenes, de korrektornak és púdernek? nem tudnám használni. Nagyon tartós.

2018.11.13. 20:01

A legjobb alapozó, amit valaha próbáltam. Tökéletesen fed, nem látszik, nem lesz maszkhatása, nagyon kellemes az illata, korrektor helyett is használható, minden bőrhibát, pattanást elfed, nem izzadom le, sokáig fent marad.

Utoljára szerkesztve: 2018.05.24. 12:14 - 2018.05.24. 12:12

Nagyon jó kis táskába dobós darab a szivacsával és a viszonylag nagy méretű tükörrel. Én néha magában használom hétköznapi sminkhez, néha pedig korrektorként másik alapozó mellé. A színe maga a tökély (1.5N). Az ára viszont szerintem botrányos ekkora mennyiségért. Ha csak korrektorként használom, akkor kevés is elég, így lassan fogy. Talán féláron megéri, de a teljes árat sosem fizetném ki érte.

2018.04.04. 10:32

Akciósan vettem, sokkal többet vártam tőle.+ teljesen illik az arcszínemhez, könnyű eloszlatni.- nagyon nagyon szárítja az arcbőröm és nem nagyon tartós....