Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
richrd
Semlegesíti az érzékeny bőr pirosságát köszönhetően a bőr mélyén, a vérerekre ható folyamatainak, miközben intenzíven hidratálja, nyugtatja a bőrt, mely visszanyeri komfortérzetét. Magas tolerálhatóságot biztosít, bármilyen típusú érzékeny bőr számára. Kiváló sminkalap.
2023.08.31. 07:35
Felesleges pénzkidobás. Hatása semmi. Gyanítom ,hogy ez is csak egy felsztárolt márka ami semmit sem ér(többféle terméket használtam már a márkától mind csalódás)!
2014.10.11. 20:31
nekem semmi de semmi pozitív beszámolom nincs róla. drága volt és sajnos nekem haszontalan.
2013.03.16. 12:01
Zöldnek zöld, de hogy minek? Nincs az égvilágon semmilyen azonnali pirosságcsökkentő hatása, amit ennek tudnék be. Hosszútávon szintén nem vettem észre különösebb javulást a bőröm állapotában. Mivel nincs benne fényvédő, éjszakára elhasználom, aztán vége.
2013.01.15. 11:49
Teljesen meg voltam vele elégedve. Nyáron használtam, könnyű krém, UV védelemmel, egyenletes színt biztosít az arcbőrömnek, nem jelentek meg a pirosodások. Télre azért zsírosabb krémet használok, bár, sztem télen is ellene vele a bőröm.
2012.11.12. 12:23
Három heti használat után nem vettem észre, hogy a rosacean javított volna, de tudvalevő, hogy azt a stressz, az időjárás erősítheti, szóval nem akarom kizárólag a krémre fogni, hogy nem látok óriási változásokat. Kicsiket sem. Ami biztos, hogy nem irritál, pihepuha lesz tőle a bőröm, a zöld szín optikailag tompítja a pirosságot, könnyen eloszlik, finom állagú, kellemes krém. De... nem értem, hogy miért van degeszre tömve parabenekkel? :( Egy nagy hibája van, hogy - feltehetően, ha több kerül fel a bőrre a kelleténél - ledörzsölhető, ha más is kerül fölé (vagy nem ivódik be teljesen?, nem tudom). Emiatt macerás a fényvédő használata utána.
2012.07.08. 08:28
Semmi, semmi. Baromi drága, amibe belenyugodnék, ha vele arányosan látnám a hatást...mindössze hidratált. Rozaceára, meg úgy egyébként bőrápolásra szerintem az Avene verhetetlen....Én LRP-ról váltottam 1-2 éve és azóta is tart a szerelem. Csak ámulok a hatásán, és elégedetten nyugtázom, hogy tényleg sok pénzt hagytam ott a patikában, de nem kidobott pénz volt, látom a hatását!!!Ez a krém jóindulattal kap 2 csillagot...