Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
miraclum
2017.07.31. 17:08
Nagyon szeretem, évek óta megvan, remekül kihasználható palettának tartom. A színek pigmentáltak és nem porolnak. Ez a paletta nagyon jó kezdésnek szerintem, mert vannak benne matt barnák (ami szemöldökre is jó, akár kis kontúrra), vannak benne világos színek a szemzúgba és gyönyörű a második sorban lévő rózsaszín, sokan megdicsérték, ahogy az aranyat is. :) Nekem egyszer leesett másfél méterről, de csak az egyik szín tört el (pont az arany :( ), szóval szerintem egész strapabíró a csomagolás is.
2017.01.05. 14:42
Az UK-ban 4 fontért egy csoda. Magyarországra nem rendelném meg, mert akkor már inkább bemegyek a müllerbe és veszek egy sleek palettát. Na de egyébként nagyon szeretem ezt, szép színei vannak, bár a két legsötétebbet nem használom. A felső sor második és az alsó sor harmadik a kedvenc, együtt tökéletesek. Nem mondanám olyan hú, de tartósnak, de alap nélkül is elég sokáig fent marad. Kicsit porzik, de ennyi pénzért nem is csodálkozok rajta. Valószínűleg kipróbálom majd valamelyik másik palettájukat is. :)
2015.10.03. 05:42
Edittől rendeltem a beautysaleblog.hu -n keresztül és imádom.sajnos pár szín már kifogyott, alappal egész napot kibír.nagyon megérte !
Utoljára szerkesztve: 2015.03.10. 20:59 - 2015.03.10. 20:44
Rendszeresen használom ezt a palettát, mert nagyon szép, jól kihasználható színeket tartalmaz. Én meg vagyok vele elégedve. Az is tetszik, hogy ilyen "pici", mert így könnyen magammal tudom vinni a táskámban, csak mindig izgulok, nehogy baja essen, mert a "csomagolása" nem tünik túl strapabírónak. Szerintem elég sokáig fog tartani, mire elhasználom, úgyhogy még ráérek azon gondolkozni, hogy újra megvenném-e. A parabén tartalma nem tetszik, de mégsem tudtam magam lebeszélni róla, úgyhogy ezért nem vonok le csillagot.
2015.02.01. 17:04
A pigmentáltsága hagy némi kivetnivalót, és alap nélkül nem is tartós. De még így is szeretem, hétköznapokra egynek jó.
2015.01.08. 19:18
Meg vagyok elégedve a palettával, talán még egy-két matt színt szívesen látnék benne. A pigementáltsága egyes színeknél rendben, de főleg az okoz neki gondot, ha egy sötét színt szeretnék felvinni egy másikra... Egymásra nem igazán építhetőek sajnos a színek.