Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
diaziana
2020.04.28. 15:05
Nem szerettem meg, évekkel ezelőtt el is ajándékoztam. Nekem alappal sem voltak tartósak a színek, porolt. Később büszke és boldog tulajdonosa lettem az Urban Decay Naked palettának, ezt pedig elajándékoztam. Nekem nem vált be, a Sleek palettákat jobban szerettem ennél.
2016.01.11. 14:26
Imádom a kedvenc nude palettám, tökéletes, gyönyörű, jól pigmentált színek! :)
2015.07.16. 19:42
A pigmentáltsága hagy némi kivetnivalót, és alap nélkül nem is tartós. De még így is szeretem, hétköznapokra egynek jó. A színei szerintem jobbak, mint a fekete csomagolású tesójának.
2015.07.04. 13:26
Csodálatos paletta, gyönyörű színei vannak, főleg krémes, csillogó színek vannak de pár matt is van benne amik szintén kiválóak! Imádom! Rendszeresen használom, könnyű velük dolgozni, nem kell belőle sokat felvinni, a tartóssága is elég jó! Az egyik színt már teljesen kifogyasztottam úgyhogy mindenképpen beszerzek egy újat!
2015.06.23. 12:55
Amikor megláttam a paletta színeit, rögtön tudtam, ez kell nekem!!! A színek jól pigmentáltak, tartósak. Nem tudom megmondani miért, először a textúrája érdekesnek tűnt. Meg vagyok vele elégedve!
2014.04.14. 08:09
Csodás paletta, gyönyörű színek. Az egyetlen ami nem valami praktikus számomra az az applikátor, ami jár hozzá, de magamból kiindulva úgy gondolom, hogy aki megveszi az rendelkezik megfelelő ecsetekkel. Nagyon szeretem.