Sminkek szemre

4.4
Hozzáadva 2014.04.28.by

PAncsi79

14 g

Az Urban Decay Naked palettájának jóval olcsóbb másolata.

12 természetes, meleg árnyalatú színt tartalmazó szemhéjpúder paletta

1990 Ft-tól

2024.04.12. 19:19

Évek óta meg van és használom (elég meggyötört már).Nagyon pigmentált és krémes, nem potyog, nagyon tartós és könnyű vele dolgozni.Jó alappal és fixálással egész nap tart.

2021.09.20. 11:54

Nagyon nehéz eldolgozni, csalókák a színek, nem tartós és nagyon porózus.

2020.07.04. 12:21

Nem ez lett a kedvenc Revolution palettám. Szép nude színek vannak benne, de nekem nem tetszik a pigmentáltága. A hozzá járó ecsetet nem lehet használni semmire, az első mosásnál szét is jött. Egy gyors “szaladgálós” sminkhez jó, de többet nehéz kihozni belőle.

2019.03.28. 12:26

Számomra nem lét alap, hogy mindennap használjak szemhéjpúdert. Nekem tökéletes. Szemhéj primert használva szépen megtartja színét, és tartós is. Nagyon szépek a színei, tökéletesen meg lehet oldani a színátmenetet. Ár-érték arányban nagyon jónak tártom.

2019.03.27. 16:13

A sok szimpatikus szín miatt vettem. A sötétkéken kívül igazából már mind volt használva. Szeretem, a színei szépek.A hozzá járó ecsetet egyszer sem használtam. Szemhéjalap kell alá a megfelelő tartósság és pigmentáltság érdekében.

2019.03.08. 08:00

Elsősorban a sok szín miatt vettem meg ezt a palettát, főképp a nude-színek miatt. Szeretek vele dolgozni, bár kicsit porózus és nem a legpigmentáltabb szemhéjpúder, de kezdésnek nem volt rossz. Napi sminkhez használom: munkába, eljárkálni ide-oda tökéletes, de alkalomra valami komolyabbat használnék. A palettához mellékelt aplikátort nem nagyon használom, inkább ecsettel dolgozom. Alá mindenképp ajánlok szemhéjalapozót. Nekem rejtett szemhéjam van, így nap végére a kis “redőkbe” a sötétebb árnyalatok összeállnak egy csíkban. Ez kicsit kellemetlen tud lenni, ha nem ügyel rá az ember vagy nem javítja gyorsan. Így összességében nekem 3 csillagot ér.