Sminkek szemre

4.6
Hozzáadva 2014.04.28.by

PAncsi79

14 g

Az Urban Decay Naked 2 palettájának jóval olcsóbb másolata.

12 természetes, hideg színt tartalmazó szemhéjpúder paletta

1990-tól

2021.10.10. 09:53

Szerintem ez amolyan kezdő smink, nekem is az első 4-esnél nagyobb palettám volt. Nem csúcsminőségűek a szemhéjfestékek benne, de ez csak akkor szembetűnő, ha az ember elkezd mellette használni magasabb minőségű termékeket, egyébként viszont hétköznapi sminkekhez jól megfelel, könnyen kombinálhatók benne a színek. Valóban porzik egy kicsit és szemhéjalap nélkül nem minden szín annyira látványos, de ár-érték arányban a Revolution paletták jó választások lehetnek. Van benne 3 szín, amit viszont most is szeretek és a mai napig előveszem miattuk ezt a terméket annak ellenére, hogy időközben beruháztam drágább és jobb minőségű palettákra.

2020.06.29. 10:53

Nagyon olcsón jutottam hozzá mert le volt akciózva még valamikor a rossmannban. Nagyon szépek a színek, az árához képest eléggé pigmentáltak, de van egy-két szín, amiből muszáj többet feltennem, hogy rendesen látszódjon. Kicsit porzik, nekem primer és sminkfixáló nélkül nem túl tartós, de ezen kívül nincs baj vele.

2019.12.06. 12:00

So-so. Tényleg szép színei vannak, majdnem mindet ki tudom használni, de nehéz vele dolgozni, mert nagyon porzik. Az árát megéri, nagyon sokáig elég.

2019.11.11. 16:49

Pigmentált, gyönyörű és tartós színek, és az ára is kedvező.

2019.11.11. 16:44

Egy kicsit porzik, de nagyon szépek a színei és viszonylag tartósak. Megéri az árát.

2019.02.12. 16:09

Gyönyörű pigmentált hideg színek, bármilyen smink elkészítéséhez tökéletes. Szuperül lehet építeni és eldolgozni a színeket.