Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Deni
Bármilyen körömlakkon használható, gyorsan száradó fedőlakk.
2017.01.12. 21:05
Még egy pici van az üveg alján :) Nagyon szép fényessé teszi a lakkot, tényleg növeli is az élettartamát, és viszonylag hamar szárad (bár nem 1 perc alatt ahogy ígéri. Nem emlékszem mennyiért vettem már. Sajnos nem is gyártják. Kár, szuper kis lakk volt.
2015.12.01. 17:56
Na nekem ez teljesen hozta az ígérteket. Gyorsan szárad, hamar lehet más dologgal foglalkozni. Még van belőle, előfordul, hogy használom és szuperál.
Utoljára szerkesztve: 2015.10.10. 12:51 - 2015.10.10. 12:49
Az elején jól működött, de mire elértem a feléhez, kissé besűrűsödött és már nem szárad olyan gyorsan. Túl fogom élni,hogy mást kell használnom, mert már nem gyártják:)
2015.10.03. 13:23
Imádtam! Mivel egy ideig nem lakkoztam, így szomorúan konstatáltam, hogy a termék ki lett vonva a forgalomból. Még egy nagyon kevés van az utolsó üvegcsémben, nem száradt be, semmi baja nincs. Jó volt, mert szép fényt biztosított a körmeimnek, tartotta a lakkokat, tartós volt és iszonyatosan jó árban lehetett kapni. Kb. 4-5x vettem újra, muszáj lesz más után néznem, ami hasonló tulajdonságokkal büszkélkedhet.
2015.09.11. 17:15
Most értem az utolsó üvegem végére! :( Nem tudom mikor vonták ki pontosan a forgalomból, de ha elmegyek egy NYC pult előtt mindig megnézem, hátha találok még egy üveggel! Percek alatt megszárad tőle a lakkom és mehettem a dolgomra! Sehol egy benyomódás, vagy párnalenyomat! Kérem vissza a drogériák polcaira!!!!
2015.08.18. 15:44
Nagy kár, hogy már nem lehet kapni, rendszeresen ezt használtam, mert csúcs volt a maga kategóriájában.