Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
panna
2016.03.01. 16:01
Ajándékba kaptam, mert sajnos az illető annyira nem volt képben velem kapcsolatba, hogy tudja, nekem ritka száraz a bőröm, ezért a mattító cuccok még csak jobban elvonják a vizet. Egyszer kipróbáltam. Szörnyen éreztem magam utána, azonnal lemostam. Nekiadtam egy barátnőmnek, aki nagyon pattanásos volt és állandóan fénylett az arca. Neki viszont tökéletesen fedett, ezt használta alapozó helyett.Amiért nagyon pipa vagyok rá, az az, hogy a tubusra rá van írva, hogy nem szárítja a bőrt. Pedig de! Legalábbis az enyémet elképesztően. Ezért mertem csak kipróbálni. Csak ezért minusz 1 csillag.
2014.09.22. 12:03
3 éve fedeztem fel ezt a krémet és még mindig ugyanazt adja, amit az elején kaptam tőle. Koromhoz képest eddig ez a legjobb mattító krém. Egész nap kitart. Csak nappalra használom, alapos arctisztítás után. Nagyon kevés helyen lehet még kapni. A barátnőmnek is ajánlottam ezt a krémet, ki is próbálta nálam és természetesen beszerző körútra vittem. Amúgy nem szűnik meg, hanem más a csomagolása, ezért nem lehet felismerni.
Utoljára szerkesztve: 2014.08.18. 08:30 - 2014.07.30. 14:59
Ahhoz képest, hogy "control shine" meg "mattító" meg még fene tudja milyen kamu szöveggel árulták, hát úgy ragyogtam tőle, mint egy diszkógömb, Amúgy is zsíros a bőröm, ettől kb. mintha egy bödön zsírba fejeltem volna... Horror.
2014.05.26. 18:05
Volt ilyenem régen, 12-14 éves koromban. Akkor szerintem csak "divatból", vagy épp azért használtam, hogy tegyek valamit a bőrömmel. 2x újravettem, de csakis az illata miatt. Problémamentes volt a bőröm akkoriban, max mitesszereim voltak, fénylés csak nyáron. Családom többi tagja is használta, de nekik nem vált be. Később felment az ára, és már úgy döntöttem, hogy nem veszem újra. A Niveat a testápolási termékei miatt szeretem, arcravalóik nekem nem hozták a kívánt hatást. Az illata finom volt, de nem venném újra csakis emiatt.
2014.04.15. 12:36
Használtam, de nem vált be. Nagyon zsírosította az amúgy is zsíros bőrömet. Elhasználtam egy flakonnal, remélve, hogy rendszeres használattal végre mattítani is fog, de sajnos nem így lett, így nem is vettem újra.
2013.08.01. 09:05
Ez a legjobb krém volt. Nagyon szeretem. Volt egy utódja, aminek csak a csomagolása volt más, de dm-be és Nivea boltba azt mondták, hogy kivonják a forgalomból.Szomorú vagyok, mert minden reggel ez felébresztett, és számorra csoda szer volt.