Hidratáló krémek

Paula's Choice Skin Balancing Ultra-Sheer Daily Defense Broad Spectrum SPF30

4.1
Hozzáadva 2020.05.25.by

Pandácska

• Hatásos pattanások, öregedés, mitesszerek, barna foltok, kitágult pórusok, és ráncok ellen
  • Segít csökkenteni a felesleges olajtermelést és matt hatást biztosít
  • Anélkül hidratálja kombinált bőrt, hogy zsíros, nehéz érzést hagyna maga után
  • Megakadályozza az öregedés több jeleit, beleértve a ráncok és a barna foltok kialakulását
  • Az ultra-könnyű, selymes, áttetsző hidratáló formula kisimítja és puhítja a bőrt
  • Széles spektrumú fényvédőt tartalmaz
  • Antioxidánsokat tartalmaz
12 490 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2023.12.26. 10:35 - 2023.12.26. 10:35

Nagyon fényes a bőröm (viszont pattanásra, miteszerekre, pirosságra, bármire egyáltalán nem hajlamos, csak a faggyút termeli mintha fizetnék érte) szóval elsősorban mattítás volt a cél, ezt egy kis púderrel remekül bírja, nem mondom hogy mindent is bír de nap végére se lesz diszkógömb tőle az arcom.Viszont egy csillagot le kell vonnom mert amikor elkezdtem használni nagyon durván irrtálta az államat. Alapból 1-2 havonta egy pattanás az átlag de ettől a szám alatt borzalmasan kirügyeztem és hetekig nem akart elmúlni bármit kentem rá. Szóval az arcom többi részére használtam tovább, ott semmi baj nem volt, állra pedig egy másik fényvédőt kentem. Az első tubus végénél járok szóval gondoltam bátor leszek és újra megnézem mit követ el állon és.... semmi, egy pattanás se, szóval egyelőre azért gyanakvó tekintettel de újraveszem mert az első incidenstől eltekintve remek.

2023.04.18. 11:29

Kifejezettem szeretem, néhány más fényvédővel ellentétben az én szememet nem szokta csípni ha valahogy napközben eljut odáig. Szépen csillog a bőrön felkenés után. Állaga nagyon folyékony, amit én nem annyira szeretek, de ez személyes preferencia.

2022.10.01. 16:32

3 pontot akartam neki adni, mert tudok róla több rossz dolgot mondani: enyhén csíp (vagy bizserget) felkenéskor, nem ad hidratáló érzetet, és valamennyire kifénylik tőle a bőröm. Ennek ellenére mégis szívesebben nyúlok ehhez, mint a PC legnépszerűbb, színezett SPF-es hidratálójához (ami amúgy nagyon bevált, csak nehéz megbarátkoznom azzal, hogy színezett, ezért jobban kell figyelni, hogy hogy kenem fel, nap közben pedig egy része a zsepiken és maszkokon végzi... alapozót sem használok, zavarnak az ilyen dolgok), mert kellemes az állaga és színtelen.

2022.02.25. 11:52

Szépen hidratál, nem fényesedek ki tőle, konkrét hibáját nem tudok említeni. Nekem valahogy mégsem kedvencem, a márka világiskék fényvédőit jobban szeretem (PAULA'S CHOICE RESIST SUPER-LIGHT DAILY WRINKLE DEFENSE SPF30 és PAULA'S CHOICE RESIST YOUTH-EXTENDING DAILY FLUID SPF50).

2022.02.08. 16:25

Nagyon elégedett vagyok a krémmel, örülök, hogy megtaláltam. :) Fényvédős hidratálót kerestem, hogy a reggeli rutin végén egy olyan krémmel tudjak hidratálni, ami fényvédelmet is biztosít (az őszi-téli napokon is). A home office-os napokon (amikor ablak mellett ülök és gyakran süti az arcomat a nap) nem akartam a fényvédős CC krémemet vagy alapozómat feltenni, így azok helyett ez tökéletes választás. Egyébként inkább fluid állagú, semmi ragacsos érzetet nem hagy, nekem nagyon gyorsan teljesen beszívódik (kombinált bőröm van). Szépen tudok rá sminkelni is.

Utoljára szerkesztve: 2021.12.18. 10:26 - 2021.11.21. 09:58

Update: Azóta csakis a cerave hidratálóm felé vittem fel, amitől azt hittem jobb lesz. Az esetek 70%-ában működött is, sehol sem csípett egy kicsit sem. Pont tegnap gondolkodtam el rajta, hogy öt csillagra értékelem, amikor elkezdte megint csípni napközben a szemhéjamat. Gondolkodtam, hogy vajon a szemkörnyékem nem lenne jól karbantartva...? Megy rá hidratáló, de ha az nem is, akkor a cosrx csiganyála, viszont nem szoktam ezerféle terméket használni, mert hajlamos miliára. Így nem tudtam megfejteni, hogy miért nem működik csakis kizárólag a szemhéjamon. ): (Az esetek 30%-ában.)Viszont csodálatos egy fényvédő, nekem nem kukacosodott, nincs fehér réteg, se csillogó homlok, hamar beszívódik. El fogom használni, szemhéjra más terméket viszek fel, viszont újravásárolni nem biztos, hogy fogom. Mintát próbáljatok, akinek érzékenyebb lehet a bőre, mert egyébként meg kilóra megvett a PC. :) (Super-Light Daily Wrinkle Defense 30 faktorosa egy álom!)2021. november 21.Sok jó komment hatására megvettem, az irritáció, csípés nálam ritka, hogy előfordul, így alig vártam, hogy kipróbáljam. Nos, úgy csípett felkenéskor... Cosrx Snail 96 esszenciát kentem alá. Az orromat csípte, de azzal úgy voltam, hogy most ilyen náthás időszak van, az érthető. Viszont a szemem! Én úgy gondolom, hogy fényvédőnek kell kerülnie szemhéjra is, pláne, mivel olyan terület, ami hamar ráncosodik. Le kellett mosnom 20 perc után, mert égette.Az illata sem tetszik, pedig az lrp shaka is illatosított, de ez kenterbe veri. Lehet megszokás kérdése.Pozitívum viszont az állaga, az szerelem. Nekem sikerült eltalálni (a kommentek alapján) a jó arányt, nem hagyott fehér réteget, nem csillogok tőle, nem is szuper matt, ami nem baj. Kukacosodást se tapasztaltam. Nemsokára kenem a második réteget a mai napra.Összegezve nem rossz, nem rossz, de ha így fogja irritálni a bőrömet, akkor biztos, hogy nem veszem újra. Legközelebb megpróbálom cerave vékony hidratáló réteg fölé kenni, kíváncsi vagyok mi lesz az eredmény. (Gyenge hármas, de azért, mert tényleg szuper ez az állag és nincs diszkógömb fej.)