Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
Ella
Az Only 1 rúzs forradalmi újításnak számít mind a textúra, a pigmentáció és a gyönyörű design tekintetében.
Minden az egyben rúzs - kompromisszumok nélkül. Hosszantartó szín kényelem, hidratálás
2020.09.09. 14:17
Megálmodtam , hogy szeretnék egy pink színű rúzst...irány a drogéria! Nem találtam megfelelő árnyalatút és kiakartam már menni mikor is az akciós részen megláttam a Rimmel rúzsokat és kibontottam a 110-s színt ..ezt kerestem! Erősen pigment-ált nagyon intenzív színű de ami a legjobb nem szárítja ki az ajkaim ! !!Nagyon megvagyok elégedve vele😊Hátránya:mivel nagyon krémes ezért nagyon könnyen kenődik.
2019.09.02. 13:21
Akciósan jutottam hozzá, egy rózsaszín árnyalatban. Nagyon akartam szeretni, de az alsó ajkamon nagyon csúnyán mutatott, az összes redőt megtalálta és nem is volt teljes a fedése. Az már más kérdés, hogy a szín meg jól sem áll :D
2019.06.22. 15:54
210 MAUVEMENT árnyalat van nekem, ez egy természetes, gyönyörű szín. Majdnem olyan, mint a szám színe. Krémes, nem szárít, jó az illata. Sokszor nyúlok érte, bár nem túl tartós, de szeretem használni. Egy igazi kis hétköznapi rúzs.
2019.04.08. 19:00
Egy árnyalatban birtoklom ezt a típusú Rimmel rúzst, így csak azalapján tudok beszélni. Először is odáig meg vissza vagyok az illatáért, szerintem az egyik kedvenc rúzsillatom ez a sok jó közül. Másrészt nagyon szeretem a kényelmes állagát és a szuper pigmentáltságát. Azt viszont kevésbé, hogy nem igazán tartós, így elég hamar utána kell dolgozni, így nem is szeretem olyan napokon viselni, mikor reggel felkenem és egész nap dolgom van és sem időm, sem kedvem nincs mindig igazítgatni a rúzsom. A színe, az illata és az érzete kárpótol a gyenge tartósságért, de annyira nem, hogy több árnyalatban is vegyek belőle. A matt verzióját azonban szeretném valamikor kipróbálni, mert sejtem, hogy az tartósabb lehet - legalább is remélem...
2019.04.03. 10:40
Nagy csalódás volt. Egy gyönyörű nude árnyalatot vettem belőle, és imádtam a színt, ahogy az első órákban tartott a számon, a finisht, mindent. De sajnos napközben összegyűlt a számon egy csikban, mint a rossz minőségű szájfények szoktak. Sok mindent megpróbáltam, hogy ez ne történjen meg, de nem sikerült. :(
2019.03.23. 16:28
Ebből a Rimmel 600-ast használom, a legjobb hidratáló rúzs.