Hajápolók

Schwarzkopf Essence Ultime Amber+Oil Anti-Breakage Hajszérum

4.2
Hozzáadva 2017.05.22.by

siss

A különleges formula borostyán kivonattal és olajjal segít belülről regenerálni a hajat, csökkentve a hajtöredezés okozta hajvesztést.

2018.05.26. 17:04

Mint hajszérum bevált, a sampon és balzsam is megvan. Bár a törés védelem nem annyira mutatkozik és sajnos a kifésülés sem lett egyszerűbb :P De ajánlom ezek ellenére a terméket mert fényt ad és hosszan tartó hatása van!

2018.03.21. 18:17

Valami kiárusítás keretében jutottam hozzá pár száz forintért. Annyiért megérte, de igazából nem sok mindent csinált a hajammal. Valamivel talán puhább lett, de a töredezés megelőzésében semmit nem segített. Az eredeti árért biztos nem venném meg...

2018.01.19. 17:47

A hajápoló szerek árán sosem szeretek spórolni, mert imádom, ha fényes és illatos a hajzuhatag. :D Viszont ennek az árát még így is kicsit soknak találtam, szerencsére sikerült kifognom akcióban, mivel mindenképpen szerettem volna kipróbálni. És nem bántam meg. Luxusérzetet nyújt, az illata isteni, és a hajam fényes és puha lesz tőle. Biztosan veszek még belőle.

2017.11.03. 22:01

Már rég feladtam, hogy bármilyen szer tudna hatni a hajamon és durva tapintású marad, de aztán kipróbáltam ezt és egyből puha tapintásúvá varázsolta a hajamat. Számomra ez csodaszer, a finom illata meg csak ráadás

2017.08.20. 11:53

Elképesztő jó illatú, és eleinte nagyon szerette is a hajam. Könnyű belőle azonban túl sokat feltenni, mivel elég sűrű az állaga, akkor azonban összeragadnak tőle a tincsek, és fura tapintása lesz a hajnak. Én visszatértem inkább az olajos hajvégápolókhoz, de ezt is kedveltem, csak óvatosnak kell lenni vele. :)

2017.06.17. 09:14

A hajam seprűszerű lett tőle,pedig próbáltam szeretni.Sajnálom.