Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
Vattacukor1990
Hajmosás után a haj gyakran száraz és rugalmatlan, fénytelen és nehezen fésülhető. A Golf Vital hajöblítő balzsam B5 Provitaminnal aktív hatóanyag-kombinációt tartalmaz, mely erősíti a hajat, és védi nedvességtartalmát. A hajöblítő balzsam használatával a haj rugalmas, lágy, csillogó fényű és könnyen fésülhető lesz.
2018.03.17. 23:53
Megláttam, gyerekkoromból emlékeztem rá és megvettem. A legnagyobb megdöbbenésemre ez a balzsam nagyon jó! Olyat tud, amit sok baromi drága termék nem. A haj elképesztően puha, fényes, kifésülhető és minden jó lesz tőle. Azóta mindig újraveszem.
2017.07.27. 09:02
mindkét verziót beszereztem hirtelen felindulásból, talán ez az ami picit jobban teljesített, eleinte nagyon el voltam ájulva tőle, de utána hozzá szokhatott a hajam és már nem volt annyira nagy durranás ezért nem fogom újravenni... :(
2017.03.25. 17:42
A lecitines mellet ezt szoktam használni, mert ápolja a hajam és könnyen kitudom fésülni. Visszafogott illata van, de engem nem zavar.
2017.02.22. 16:17
Teljesen rendben van ez a balzsam.Meguntam már mindenféle nagyobb márkás, drága balzsamokat használni, mert hiába ígért egy csomó mindent, semmi változást nem éreztem.Régebben használtam már egyszer ezt a balzsamot, úgyhogy örültem, hogy van még. Szép fényes és puha lesz tőle a hajam, nem nehezíti el. A hajam puhasága és kifésülhetősége pedig a következő hajmosásig is megmarad.Szóval, amit ígér, betartja. Igazából nem is kell ennél több, mert hajvégápolót használok úgyis a hajvégeimre.Nekem elég gyorsan zsírosodik a hajam, így csak a hajam alsó felére szoktam balzsamot használni, de néha úgy érzem, hogy elkél egy kis plusz az egész hosszra is, és olyankor a hajtöveimhez is teszek egy keveset, és belemasszírozom a fejbőrömbe. Még a 3. napon sincs elnehezülve és lezsírosodva a hajam tőle, és nem is viszketek tőle.Akinek nem kell plusz ápoló hatás száraz vagy töredezett haj miatt, annak ez kötelező termék! (Bár ahogy olvastam, más hajtípusra való balzsamjai is jó értékeléseket kaptak.)
Utoljára szerkesztve: 2017.02.18. 18:49 - 2017.02.18. 18:48
Több mint tíz éve használom, nekem nagyon bevált, és nem is tervezem leváltani. Ha sietek és csak egy percig tudom a hajamon hagyni, akkor is szép hajam lesz. Teljesen egészséges és szép hajam van - mindig mondja a fodrászom. Teljesen hozza a balzsam, amit ígér.
2017.02.01. 17:44
Többször újravettem már,az illatát is imádom és az állaga is szuper.Jó sűrű balzsam,nem folyik le a hajról,remekül rajtamarad az egész.Olyan diszkrét,enyhén édeskés illata van.Amire nekem kell egy balzsam arra tökéletes.Könnyebben kifésülhetővé teszi a hajam és puha tőle.A Frucht&Vitamin mellett a másik kedvencem.Ha ki is próbálok mást,ezekhez mindig visszatérek.