Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
wishes
Friss gyümölcsök ihlette arcra és ajakra is használható pirosító trió
6 féle színváltozatban kapható
2021.10.19. 12:08
A valaha volt legszebb, legtartósabb, legkönnyebben eldolgozható krémes pirosító, amit valaha használtam! A 6-os Plum van meg, ami 3 gyönyörű lilás-rózsás színt tartalmaz, tél tipusú lányoknak must have darab! Bár ajakkenceként is használható, nálam arcpirosítóként funkcionál. Gyönyörű, intenzív színe van, de könnyedén eldolgozható, természetes hatást ad. Minimális gyümölcsös illata van, de az arcon már elillan.
2019.05.03. 17:18
A plum árnyalat van meg. Mindhárom szín nagyon szép, nem csilllámos, világos hideg tónusú bőrön jól kihasználható. Ajakon nem nagyon működik, de pirosítóként szuper.
2017.11.23. 15:33
A fig árnyalat van meg. Őszintén szólva nagy szerelmeim a krémes pírek és amíg az alverde meg nem szüntette az én árnyalatom addig nem is próbáltam mást. Mindig rózsás árnyalataim voltak, így bevállaltam ezt a barackos palettát. Azt kell mondjam, a hófehér bőrömön nagyon szépen mutat, főleg, hogy arany és vörös pigment is van a szőke hajamban. Egyelőre még szokom, egészen más mint a pinkes színek. Nagyon kellemes a használata, senki ne ijedjen meg tőle, nem ragacsos csak egy egészséges fényt ad, de nincsenek benne csillámok. Könnyedén eldolgozható, én már a púder felé használom,nem fixálom. Biztos, hogy be fogok szerezni egy másikat is, mert szépen tart.
2017.09.21. 12:25
Most érkezett meg, mások a színeárnyalatok, mint monitoron:S Szerintem szájra fogom használni, mert pirosítónak nagyon élénk a cherry tomato árnyalatok. Semmi különös, közepesen tartós.
2017.01.29. 15:58
Wish elemzése ejtett rabul, így gyorsan rendeltem is egyet. :)Hát beleszerettem teljesen.Finom visszafogott retro illata van számomra, másnak más lehet......de kellemes és nem erős.Sztem megfelelően pigmentált, és a helyén is marad jó sokáig. Szemhéjra szájra és arccsontra próbálta, engem meggyőzött, és alig várom hogy több színárnyalat birtokosa legyek. :)