Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
shanja23
Szakét és barack kivonatot tartalmazó szérum, mely csökkenti a túlzott faggyútermelést, a bőr kifényesedését és a pórusok méretét.
2017.05.04. 05:59
Imádom!!! Kísérletező szellem vagyok, így nem sűrűn vásárolok újra terméket. Mióta áttértem a koreai termékekre, ez a második olyan arcápoló, amit újravettem, mert annyira bevált. Mindig kell, hogy legyen otthon. Tág pórusú, zsíros bőröm van. Ezt a szérumot igazából primerként használom. Fényvédő fölé kenek belőle a T-vonalra és egyszerűen annyira szép bőrképet ad, mint eddig semmi. A pórusaimat szépen feltölti, kiegyenlíti, sokkal szebben mutat utána a bőrömön az alapozó. Jól mattit is, bár az én extra zsíros bőröm 4-5 óra után kifényesedik. És tényleg pihe-puha selymes arcot varázsol.
2016.05.09. 20:27
Nagyon szeretem! Pihe-puha arcot varázsol, és gyönyörűen mattít! :)