Sminkek arcra

Hozzáadva 2017.06.15.by

Natalka

9 g

Multifunkcionális highlighter paletta.

3 db krém, és 1 db por állagú highlighter, valamint egy kis ecset található a kompaktban.

Utoljára szerkesztve: 2018.05.26. 09:19 - 2018.03.16. 18:14

UPDATE: Kap egy plusz csillagot.:)Eljött a nyár, nem használok alapozót csak egy kis pirosítót, szempillaspirált és ezt a terméket.Alapozó nélkül nagyon jól használható a 3 krémes állagú termék is... és az egyik gyönyörű vizes hatású, csillám mentes arany színű. Nagyon megszerettem, szerintem egész nyáron ezt fogom használni. Sajnos még mindig van 2 szín amit nem tudok kihasználni ezért kap csak 4 csillagot.Első termékem ettől a márkától.A doboza gyönyörű, nagyon igényes egyből megtetszett.:)Sajnos rosszul választottam, de az én hibám, eddig sem szerettem a krémes állagú highlightereket, de valamiért nagyon megtetszett az üzletben a kezemen.Ugyanúgy jártam, mint a többi krémes állagú termékkel: felszedi az alapozót, nem szép emiatt a végeredmény. Így a négy színből csak az aranyat tudom használni, mert az a por állagú, a többi 3 mind krémes.Szépen fénylik, tartós is, bár én jobb szeretném még kisebb csillámokkal... a vizes hatasú fénylést szeretem a legjobban, így hát nem lesz a kedvenc termékem, de azért próbálom kihasználni, ne legyen kidobott pénz.:)

2018.02.16. 22:46

Egy picit alulmúlta az elvárásom a paletták után. A doboza gyönyörű, igazán luxus érzetet ad. A színeket a Müllerben próbáltam ki a kezemen, ott beleszerettem. Itthon kipróbálva az arcomon nem olyan volt mint számítottam. Inkább csillámos, de alig látszott. Ennyi a baj a krémes highlighterekkel, hogy a legtöbb csak alapnak jó por highlighterhez. Annak viszont nagyon jó, csak kicsit drága.

2017.03.22. 13:04

Első Sleek termékem, nagyon elégedett vagyok vele. Szépen pigmentáltak és nagyon szép csomagolásban vannak. A legerősebben pigmentált az az aranyszínű árnyalat, ami az egyetlen por állagú highlighter a palettában. Akinek sötétebb a bőre az biztos kitudja hozni ebből a színből a maximumot.

2016.11.03. 21:01

A fehér krémben nagyon sok nagy csillám van, ezért azt nem szoktam használni, a másik 3 szép, nekem mégsem jött be annyira mint vártam, valahogy nem látszik olyan fényesnek az arcon mint más highlighterek.

2016.10.30. 15:09

Nagyon elégedett vagyok ezzel a termékkel. Nekem a kedvenc highlightereim mint a Sleektől vannak. 3 krém állagból kettőt előszeretettel használok, a harmadikat kevésbé, mert csillámos. Kár volt azt a szép színt elrontani a csillámokkal. A por állagút még nem próbáltam, mert annyira arany, hogy azt inkább nyárra tartogatom. Szép, tartós, könnyen eldolgozható. Igaz a Solstice palettát jobban kedvelem, de ettől sem válnék meg semmi pénzért. :) Csillagos ötös. Remélem hamarosan az új Cleo's Kiss palettát is magaménak tudhatom.

2014.12.08. 15:51

Első Sleek rendelésem. Meseszép doboz, habár mivel fényes, meglátszódik rajta az ujjlenyomat. Maga a paletta csodaszép, habár jó lett volna előtte elolvasni, hogy krémes :) Meglátjuk alapozóra milyen, mert így simán a bőrömre csak sima csillámnak tűnik.