Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

Hozzáadva 2023.06.30.by

szeliger

Illatanyag- és tartósítószer-mentes.

Utoljára szerkesztve: 2018.09.10. 20:05 - 2018.09.10. 20:04

Ez a legjobb alkohol-és illatanyagmentes fényvédő amit jó árban találtam, a Bioderma, LRP szerintem irreálisan drágák, annak ellenére, hogy nem jobbak mint ez a fényvédő (rá van írva, hogy 50spf, de azért a plusz két szàzalék védelemért nem fogok kiadni plusz 3000-ret) Sajnos intenzív melegben iszonyatosan beizzad a bőröm, valószínűleg a kémiai fényvédő miatt, ez az ami miatt ki fogok próbálni egy tiszta fizikai fényvédős krémet, kíváncsi vagyok, az alatt be fogok izzadni. Remélem nem. Érzékeny nem volt rá a bőröm. Négyest kap tőlem. Testre ùjravennèm.

Utoljára szerkesztve: 2017.06.11. 16:27 - 2017.06.11. 16:23

nekem a 20 faktoros verzió van meg és abba egyáltalán nem került alkohol! csodálkozom, hogy ebben meg van, nem lehet, hogy már megváltoztatták ennek is az összetételét? mindenesetre én csak a testemre használom (arcra koreai spéci fényvédőt kenek) és teljesen jó, nem ragad, nem büdös és tökéletesen megvéd a leégéstől. Update: utána néztem és nincs már ebben sem alkohol!!!

2017.05.30. 12:50

Az összetevői iránt érzett szimpátia miatt próbáltam ki első sorban, és maradt is a kedvenc naptejek között. Az ára vicc kategória, viszont nagyon elégedettek vagyunk vele. Az érzékeny bőrömet nem allergizálja, ez már jó jel. Nem égtem le, pedig tartósan napon voltam, felváltva használva napolajjal, gyönyörű barnaságot értem el egy hét alatt a nászutunkon. Páromat is ezzel kentem, neki is érzékeny a bőre. Vízből kijövet sem kellett újra bekennünk magunkat, ez azért meglepett picit. Az, hogy könnyen kenhető, nem folyik, nem ragad, és gyorsan beszívódik, nem hagy zsíros, ragacsos érzetet maga után, már csak hab a tortán. Idén is kell a nyárra!

Utoljára szerkesztve: 2016.08.12. 20:28 - 2016.07.26. 06:15

Az SPF50-est vettem ugyanebből, 2900 ft-ért. Nekem nem vált be, fénylik, ragadós. :(

2016.02.04. 13:52

Nagyon jó termék! Kb. 10 perc után leégek, még a kevésbé tűző Napon is - főleg az arcom. De mikor ezzel voltam bekenve, teljesen megvédett :) 5*

2015.12.28. 20:41

Nagyon jó, ha ezzel vagyok lekenve, sosem égek le és még az ára is kedvező! :)