Bőrtípusok: bőrtípusok and normál

Sundance Mattító Napozó Fluid SPF30

3.2
Hozzáadva 2018.03.26.by

andrej

A kiegyensúlyozott UVA / UVB szűrő rendszer és az E-vitamin védi a bőrt a leégéstől, valamint a fény okozta pigment és öregségi foltok ellen.

A könnyű folyadék speciálisan az érzékeny arc és a nyak bőrét védi. A hatékony hidratáló komplex, glicerin és B5 provitamin megvédi a bőrt a kiszáradástól. Gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros nyomot.

• Azonnali védelem
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt
  • 24 órás hidratáló és mattító hatás

2019.04.25. 10:39

Sajnos valoban nem mattit, de en egesz jol elvoltam vele, ezert szomoru vagyok, hogy a filleres vedelmemet kivontak a forgalombol 😔Az is igaz, hogy 2-3szor egy egy eleg mely pattanas kijott a hasznalata mellett, de az a nehez napokon volt, szoval nem tudom teljesen ennek betudni. Ami van meg elhasznalom, aztan keresek valami mast

2018.04.22. 13:52

Kicsit vonakodva vettem le a drogéria polcáról, mert az alapján amit ígér nem az én bőrömnek való (nagyon száraz a bőröm és féltem a mattító hatástól). Számomra pozitívum, feltételezem sok zsíros bőrű számára negativum, hogy egyaltalan nem mattit. Eddig még csak smink alá tettem fel, de szépen beivódott, ugyan észrevettem, ha sokat kenek fel akkor fénylik tőle az arcom de mivel úgyis rakok rá alapozót, ezért nem szamit. Csodaként éltem meg hogy az iszonyúan könnyen pattanásodó bőröm, ami túl van a poklon is egyaltalan nem reagalt rá rosszul. Ezelőtt a termék előtt is próbálkoztam már egyéb fényvédőkkel, de mindtol pattanasok jottek ki rajtam. Nem tapasztaltam miteszerek képződését, se egyéb gonosz dolgot. Élesben (pl. : strandon még nem teszteltem, de arra is sor fog kerülni), mindenesetre nekem belopta a szivembe magát. Kissé átverésnek érzem ezt a "mattito" jelzőt ezért levonok érte egy csillagot mindenképpen, de egyébként nekem állandó tagja lesz a nyári táskámnak.

2017.07.24. 15:30

Impulzus vasarlas volt, kár is érte. Mattító helyett azt kellet volna rá írni, hogy zsírosító. De nagyon. Ráadásul kellemetlen, ragadós érzést hagy, szememet is csípi. Borzasztó termék.

2017.06.26. 13:20

Szerencsére az én bőröm nem érzékeny, nem tapasztaltam semmit a mások által említett problémákból. Szépen beszívódik, lehet rá sminkelni, viszont ha a száj környékére kerül, az horror, mert valami borzalmas íze van.Főleg az orromra és az arcra használom, hogy ne égjen le a napon, erre eddig rendben volt, és a praktikus, táskába dobható mérete is megfelelő. Szerintem ebben az árban kb. ennyit is lehet elvárni.

2017.06.05. 09:28

Két év kihagyás után megint leemeltem a polcról. Tudom tudom, alkohol, de alapvetően jó emlékeim voltak róla pár éve, és mivel gyógyszerszedés miatt most szárazabbra fordult a bőröm, úgy sejtettem most kellemesebb lesz mint legutóbb. Selymes, fehér textúrája van, könnyen kenhető, és még ha nem is lesz matt, egyáltalán nem lesz fényes! Szépen beszívódik, remekül lehet rá sminkelni - gondolom a glicerin miatt. Kitűnő védelmet nyújt, nagyon fehér a bőröm főleg az arcomon és a nyakamon-mellkasomon, de egy icipici színem sem lett, pedig voltam vele napon bőven. Két antioxidáns és egy vitamin átválkodik benne, ami ezen az áron szerintem nem rossz. Összességében, ha valakinek nem túl érzékeny a bőre, és a száraz-normál-picit zsíros kategóriába esik, szerintem adjo nneki egy esélyt, kifejezetten kellemes kis termék az alkoholtartalma ellenére is.

2017.05.30. 08:33

Nekem egyelore jól teljesít.Nem égtem még le vele egyszer sem.Pattanásokra hajlamos a borom de nem okozott problémát. Ne számítson senki matt hatásra, viszont konnyu a viselete. Alapozó alatt is jól bírja ( Revlon colorstay).