Hajápolók

Syoss Supreme Selection Oleo Rich Ápoló Olaj Balzsam

4.4
Hozzáadva 2017.11.13.by

siss

Azonnali kifésülhetőséget és olajos ápolást ajánl, amely fényűzően lággyá és egészséges kinézetűvé teszi a hajat, a haj elnehezítése nélkül.

2016.01.31. 15:18

Én úgy vettem meg ezt a terméket hogy a samponnal együtt. Előtte is próbáltam ki más termékeket, de azt kell mondanom, hogy ez nekem nagyon bevált. Könnyebb kifésülni a hajamat hajmosás után, puhává varázsolja, egyszóval nekem nagyon tetszik. :)

Utoljára szerkesztve: 2016.01.05. 14:30 - 2016.01.05. 14:29

Tápláló, igazi jó kis nehéz , olajos balzsamnak igérkezett. De sajnos csak egy nagyon gyenge hármas a performansz, nem nyűgözött le. Picit könnyebb a kifésülhetősége a hajamnak, de a tápláló tudását csak sárgabaracknyi mennyiségben villantja meg és még így sem dobok tőle hátast. Egynek elmegy, de az én rengeteg, hosszú oroszlánsörény-hajamnak úgy érzem ennél sokkal többre lesz szüksége.

2015.12.26. 17:01

Bár nekem hamar zsírosodik a hajam, szóval csak ritkán használom, de nagyon jó!! :)

2015.11.02. 22:31

Nagyon tömény, sűrű állaga van, de valóban nem nehezítette el a hajam. az illata olyan, mint a lush Honey, I washed the kids szappanja, ami az egyik kedvenc illatom. Az állaga nem tetszik egyedül ezért csak 4 csillag, de ha valóban annyira jó, mint ahogyan a húgom mesélte mikor ajánlotta, lehet adok neki még egy csillagot :)

2015.09.20. 18:10

Az illata valami isteni!!! Sokáig használtam, aztán átváltottam a swiss o par argánolajos balzsamjára, de szerintem vissza fogok térni erre. Nagyon puhává, fényessé, könnyen kifésülhetővé tette a száraz, gubancolódó hajam. Nekem csodaszer.